Vi har set nærmere på danskernes drømmedestinationer for 2021. Mange havde håbet og måske troet, at 2021 bød på muligheden for at rejse igen, men vi må vente lidt endnu. I mellemtiden drages danskerne hen til deres foretrukne rejsedestinationer. Nye oplevelser og eksotiske himmelstrøg – det er noget, vi er mange, der drømmer om lige nu. For man har vel lov at drømme?

Mens vi venter på, hvornår vi må rejse igen, så oplever danske sommerhusudlejere rekordstore antal bookinger for sommeren 2021. Det føles bare lidt mere sikkert at booke et sommerhus til sommeren 2021 end en rejse sydpå. Hos Airbnb afslører danskernes søgninger dog, hvad vi i VIRKELIGHEDEN drømmer om for sommeren 20221. Her kan man se, at danskerne drømmer om sydens sol – men også en vis længsel efter skiferie. Interessen fra danskernes søgninger i Schweiz indkredser sig til en bestemt overdådig hytte i schweiziske Nendaz. Det er en bolig, der byder på bl.a. hjemmebiograf, luksusspa og udendørs opvarmet pool. Det lyder da egentlig meget lækkert.

Udlejningsportalen Airbnb har samtidig offentliggjort en liste, der afslører de 10 destinationer, som danskerne søger aller mest efter lige nu. Her er det Zanzibar, der løber med førstepladsen, og den bliver efterfulgt af en række europæiske destinationer.

Listen over de destinationer, der indtil videre har oplevet den største vækst blandt danske søgninger på Airbnb i 2021, ser således ud:

 

1. Zanzibar, Tanzania – Danskernes drømmedestination

Zanzibar er én af ​​de mest mindblowing destinationer med sine uberørte hvide strande omgivet af palmer, forblændende undersøiske verden og kæmpeskildpadder. Hovedbyen afspejler blandingen af ​​arabiske, indiske, afrikanske og europæiske kulturer. Uanset din rejsetype – backpacker eller bryllupsrejse – så er eksotiske Zanzibar en drømmedestination, hvilket danskerne tydeligvis har bemærket.

 

Ibiza

 

2. Ibiza, Spanien

Ibiza er én af danskernes drømmedestinationer. Ibiza har udøvet en stærkt magnetisk kræft på verdens hvileløse sjæle i århundreder. Folk fra Kartago (i Tunesien) var de første bosættere, der blev trukket til dets bredder, og i de efterfølgende år skiftedes maurerne, romerne og endda pirater til at gøre krav på denne storslåede ø i Middelhavet.

 

3. Nendaz, Schweiz

Nendaz ligger på en solrig terrasse over Rhônedalen nær Sitten (Sion), Valais’ hovedstad. Om vinteren har den alt, hvad en vintersportsentusiast kan ønske sig. Det er hjertet af skiområdet ‘Four Valleys’ med sine 92 transportfaciliteter. I de varmere årstider er det et feriested, der er populært blandt cyklister og vandrere.

 

Danskernes drømmedestinationer

 

4. Bagnes, Schweiz

Med i øjeblikket 296 ruter rundt omkring i Bagnes er der masser af muligheder for udendørsentusiaster. Bl.a. venter 118 vandreruter, 81 cykelruter og 20 løberuter bare på at blive udforsket. Man kan også finde en oversigt over nogle af de bedste ruter omkring Bagnes.

 

5. Saint Martin de Belleville, Frankrig

St. Martin er det smukkeste skisportssted og den mest autentiske landsby i Belleville-dalen. Som en del af det gigantiske skiområde 3 Vallees er St. Martin de Belleville tæt forbundet med nabo”landet” Les Menuires. St-Martin-de-Belleville har masser at tilbyde med nogle af regionernes længste begynderløb, lette forbindelser til Meribel-dalen plus det gode off-piste-freeride-terræn.

 

Her er danskernes drømmedestinationer fra 6-10

  • 6. Seoul, Sydkorea
  • 7. La-Croix Valmer, Frankrig
  • 8. Älvdalen, Sverige
  • 9. Bodø, Norge
  • 10. Siena, Italien