Oplev Danmarks førende golfshow på Ferie for Alle

Dansk Golfshow byder på alt, hvad golfhjertet kan begære, når showet igen er at finde på Ferie for Alle-messen i MCH Messecenter Herning d. 25.-27. februar 2022. Ferie for Alle inviterer hermed indenfor til Danmarks førende golfmesse. Besøgende kan både prøve kræfter med virtuelle verdensbaner og blive klædt på til den kommende sæson eller det næste golfophold i ind- og udland.

Mere end 4.000 kvadratmeter omdannes til et sandt mekka for alt fra golfentusiaster til -amatører. Dette sker, når Dansk Golfshow giver det brede golfpublikum mulighed for både at opleve og afprøve det nyeste gear fra førende mærker samt få gode tilbud på rejser og udstyr hos områdets 62 udstillere.

Besøgende på jagt efter deres næste golfeventyr kan se frem til at få kyndig vejledning blandt de toneangivende golfrejsebureauer på messen. Udstillerlisten tæller blandt andre navne som Bravo Tours, Golfeen, RSB Golf, Sport2event, Caddie Golfrejser og Green2green. De står alle klar til at hjælpe de besøgende med at planlægge det næste golfophold i såvel ind- som udland.

Virtuelle golfbaner og avanceret puttinggreen

Flere udstillere medbringer nyheder på dette års messe. Det danske teknologifirma Trackman, som netop har indgået en stor samarbejdsaftale med den amerikanske PGA-Tour, vil præsentere en spændende golf-app. Firmaet vil også fremvise spil og underholdning til både inden- og udendørs brug. De besøgende kan hos Trackman også se frem til at prøve kræfter med virtuel golf på flere end 140 baner. Heriblandt nogle af verdens mest ikoniske.

Et andet dansk firma, Golfkompagniet.dk, medbringer den mest avancerede puttinggreen-platform på markedet, nemlig BigTilt putting. Den kommer med en række innovative funktioner. Blandt aktiviteterne på golfmessen er også en Ø-green Challenge, der blev introduceret i 2020, ligesom der bliver mulighed for at teste sine evner fra sandet i en såkaldt Pot-bunker Challenge.

Lækkert udstyr i lange golfbaner til Dansk Golfshow

Besøgende kan også blive klædt på til den kommende golfsæson, når udstillere som Golfexperten, Golfshoppen Holstebro og Golfstore står parat med gode messetilbud på alskens tøj og golfudstyr.

Til ‘Danmarks største demodag’ kan messens besøgende være blandt de første til at prøve de nyeste modeller. Her kan man møde leverandørerne til de danske golfshops, prøve nyhederne til den kommende sæson og få vejledning direkte fra eksperterne. Man kan også blive fittet, så man kan få et nyt golfsæt skræddersyet, så det passer til eget golfsving.

Desuden vil Dansk Golfshow byde på en lang række konkurrencer, hvor besøgende får chancen for at vinde golfophold, greenfee-billetter og meget mere.

Dansk Golfshow er en del af Ferie for Alle, der finder sted 25.-27. februar 2022 og er Skandinaviens største feriemesse.

Rejsetilbud

Julekrydstogt på Rhinen
Julekrydstogt på Rhinen
Se rejsetilbud
Bandholm Badehotel
Bandholm Badehotel
Se rejsetilbud
Spaophold på Kurhotel Skodsborg
Spaophold på Kurhotel Skodsborg
Se rejsetilbud

I samme kategori

Halloweenoplevelser
Weekendophold
Hindsgavl slot
rejser efter baeredygtighed

Mest læste

troldejagt i Danmark
krydstogt rhinen
Italien
De største lufthavne i verden

Forsiden netop nu

Halloweenoplevelser
Italien
Thailand øer
Harzen
Disneyland Paris
Salzburgerland
Oktoberfest
imgonline-com-ua-CompressToSize-aBa1V0H1SFTwtsw

Mest læste

Danmark

Halloweenoplevelser
Weekendophold
Hindsgavl slot
rejser efter baeredygtighed

Skiferie

schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar
skisportssteder i Østrig

Camping

Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus
ø-ferie i Danmark
Small Danish Hotels

Rejsetilbud

porto-343487_640
Julemarkedsrejse
imgonline-com-ua-CompressToSize-DknBXQbqlP
imgonline-com-ua-convertv6H1m65qGtwx
Bucketlist
porto-scaled-e1662661879568
mountains-5732202_640

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s og Vagabond’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)