Dansk Golfshow tilbage i højeste gear på Ferie for Alle

Det traditionelle Dansk Golfshow er tilbage for fuld styrke på dette års Ferie for Alle-messe, der finder sted i MCH Messecenter Herning 24.-26 februar. Efter to corona-år med aflysning i 2021 og en begrænset udgave i 2022 byder det populære golfshow i år på op mod 100 forskellige udstillere samlet i én hal, hvilket er en klar stigning i forhold til 2022-udgaven.

 

 

Som tidligere på Dansk Golfshow er der også i år udstillere inden for alle brancher og kategorier af golfindustrien – lige fra de fleste store udstyrsleverandører over danske klubber og indoor resorts til internationale golfresorter, golfrejsebureauer og golfmedier. Hertil kommer underholdning med eksempelvis beat the pro-arrangementer i simulatorgolf.

Mizuno Tour Truck

Et af de store trækplastre til Danmarks største demodag er utvivlsomt Mizuno Tour Truck, hvor gæsterne får mulighed for at prøve de nye Mizuno-jern og -køller og samtidig kan blive fittet af Mizunos egen danske specialist.

– Vi har et par gange tidligere haft en tourbus med fra et par af leverandørerne, men denne er til dato den største på messen. Besøgende kan i bussen få lov til at se, hvordan den professionelle tour-fitter Joe arbejder, og køber man nye Mizuno-wedges eller medbringer egne Mizuno-smedede wedges, vil man også kunne få dem stamped i bussen, siger Jesper Pihl fra Golfkompagniet.

Foruden Mizuno præsenterer Golfkompagniet en lang række andre mærker på leverandørstrøget, hvor man også kan se og prøve nyheder fra Wilson Staff, Callaway, Cobra og Ping.

 

Golfrejsebureauer

Ferie for alle

 

Årets golfshow har også stor opbakning fra golfrejsebureauerne. Bravo Tours fortsætter satsningen på golfrejser gennem Bravo Golf, der har en betydelig større stand end tidligere. Bravo Golf har netop i år indledt et samarbejde med Thomas Bjørn, der som ambassadør også medvirker i bureauets tv-reklamer.

– Efter de svære corona-år forventer vi i 2023 at være tilbage med et salg på 5.000 golfrejser, men med en ambition om på sigt at skabe en fordobling til 10.000 rejser i nær fremtid, siger Bravo-direktør og -ejer Peder Hornshøj.

Andre rejsebureauer repræsenteret på showet er Caddie Golfrejser, Green2green, Sport2event og det nystartede Mixx Golf, der er delvist ejet af Mixx Travel, som også har en stand i udlandshallen.

Efter at have været fraværende i 2022 er NordicGolfers.com igen med på messen med én af golfshowets største stande i samarbejde med en lang række udenlandske golfresorter fra Spanien, Italien, Sverige, Tyskland og Tyrkiet.

– Fra Tyrkiet har vi resorter med fra hele Belek-området, mens vi har syv resorter med fra Spanien foruden Mallorca og Barcelona som selvstændige destinationer. Nye blandt vores samarbejdspartnere er også to italienske resorter inklusive Chervo Golf San Vigilio, hvor der blev spillet DP World Tour i 2020, siger ejer og partner Jess Krelskov.

 

Nyt med Indoor Golf

For første gang i golfshowet er der tre udstillere fra danske Indoor Golf-centre, hvor gæsterne får mulighed for at spille simulatorgolf. Det er Lars Vegas Golf i Egtved, Volstrup Golfcenter i Hobro og Golf Arena i Aarhus, der har slået sig sammen om at drive den ene simulator med Trackman-udstyr.

Den anden Trackman-simulator på golfshowet drives af Royal Oak Golfklub, der på messen også vil præsentere sig som et nyt golfresort med ti såkaldte superior spa-huse på 100 kvadratmeter.

På Royal Oak-standen vil resortets direktør, den tidligere professionelle tour-spiller, Martin Ovesen, afholde nogle beat the pro-konkurrencer, hvor gæsterne kan udfordre direktøren og hans tidligere pro-tour-kollega Andreas Hartø og de to Ecco Tour-spillere Christian Dahl og Emil Pedersen. Vinderne er med i lodtrækningen om et weekendophold på det nye resort.

Der forventes op mod 1.000 forskellige udstillere på Ferie for Alle, der i år kan fejre 25-års jubilæum. Messen finder sted i MCH Messecenter Herning 24.-26. februar.

Rejsetilbud

I samme kategori

Dansk gastronomi
Naturoplevelser i Danmark
Outdoorshow
Campingmesse

Mest læste

troldejagt i Danmark
Ferie med børn
Verdens største byer
Togrejse

Forsiden netop nu

Kirsebærtræerne
Forår i Europa
Dansk gastronomi
interrail
Romantiske hoteller i verden
Caribien
Grønland
Solorejsens opvågning

Mest læste

Danmark

Dansk gastronomi
Naturoplevelser i Danmark
Outdoorshow
Dansk Golfshow

Skiferie

Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie
skiferie i Zillertal

Camping

Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus

Rejsetilbud

belgium-3590656_640
Naturoplevelser i Danmark
Skotlands højdepunkter
Backpackerdestinationer
khiva-198684_640
dykke med hajer
Påskerejser

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)