Chokoladeguide: Her finder du de bedste chokolade i Europa

Påskeferien og festlighederne nærmer sig og det er snart tid til de mange traditioner såsom påskefrokoster, æggejagt og masser af påskeslik, især chokolade i Europa.

Dem, der gerne vil udvide deres æggejagt fra deres baghave til hele Europa, kan lade sig inspirere af Booking.coms chokoladeguide, der guider dig til de fem bedste destinationer for chokolade, som er anbefalet af globale rejsende*.

 

 

Bruxelles, Belgien: Hele verdens chokolademekka

Chokoladebutik i Bruxelles Belgien
Foto: Chokoladebutik i Bruxelles Belgien

 

Belgiens hovedstad Bruxelles er hele verdens chokolademekka og den mest anbefalede destination for chokolade af rejsende på Booking.com.

Rejsende, der ønsker at udforske de bedste chokoladebutikker i Bruxelles, bør besøge Grand Sablon-pladsen, da du i denne charmerende bydel finder mange berømte belgiske chokoladeproducenter og chokoladebutikker.

Hvis du kunne tænke dig at lære om chokoladens historie og oprindelse, kan du tage en tur på Choco-Story Chocolate Museum i Bruxelles, hvor du får muligheden for at smage dig igennem chokoladeverdenen.

 

Brugge, Belgien: Lær at tilberede en ganache

Chokolade i europa
Foto: Brugge, Belgien

 

Den næstmest anbefalede chokoladedestination finder vi også i Belgien, nemlig Brugge. Brugge er en velbevaret by i det nordvestlige Belgien, hvis historie rækker helt tilbage til romertiden.

Hele den indre middelalderby er i dag optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Chokolade-elskende rejsende bør også benytte lejligheden til at deltage i en belgisk chokoladeworkshop og fordybe sig i chokoladefremstilling og -smagning, blandt andet at lære om temperering og hvordan man tilbereder ganache.

 

 

Torino, Italien: Oplev chokoladefestivalen Cioccolatò

Chokoladefestival, Cioccolatò
Foto: Chokoladefestival Cioccolatò, Booking.com

 

Torino er kendt som Italiens chokoladehovedstad og er også den tredje mest anbefalede destination for chokolade i Europa. Kendt for sin gianduiotto-chokolade, sin årlige chokoladefestival, Cioccolatò og talrige historiske chokoladecaféer, er Torino en perfekt destination for chokoladeentusiaster.

Faktisk omtales Torino ofte som hjemlandet for de elskede chokoladepåskeæg, som i de senere år har udviklet sig til en værdsat tradition og symbol på påsken.

Rejsende, der besøger dette chokoladeparadis, kan tage på en chokoladetur med lokal guide og opdage de bedste chokolademagere i Torino, samt lære om chokoladens oprindelse i byen, som kan spores tilbage til det 17. århundrede.

 

Zürich, Schweiz: Hjemsted for Lindt Home of Chocolate

Lindt Home of Chocolate
Foto: Lindt Home of Chocolate museum, Booking.com

 

En anden topdestination for chokolade er den schweiziske by Zürich. En by, der byder på kultur, samtidskunst, shopping og udsøgt chokolade.

Zürich er hjemsted for et af de førende premium-chokolademærker, og rejsende, der ønsker at udforske et af byens berømte chokolademærker. Her kan du besøge Lindt Home of Chocolate, et chokolademuseum i verdensklasse, og lære om schweizisk chokoladehistorie.

 

 

Genève, Schweiz: Chokoladefabrik fra 1826

Chokolade i europa
Foto: Chokolade i Schweiz

 

En anden populær destination for chokolade er den schweiziske by Genève, der ligger i den fransktalende del af landet. Genève, der er berømt verden over for eksklusive urmagermærker. Byen har en fantastisk historie og ry for at være en ægte chokoladedestination – byens allerførste chokoladefabrik blev oprettet i 1826.

Chokolade-elskende rejsende kan nyde de mange chokoladebutikker, byen har at byde på, og også deltage i en guidet tur gennem Genève og lære om byens historie og kultur.

*Data baseret på globale rejsendes top-anbefalede destinationer for chokolade i Europa.

Rejsetilbud

Jørgensen Hotel
Oplev Amalfikysten
Rejse til Jordan

I samme kategori

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
nationalparker i Europa
Design uden navn-15

Mest læste

Nimb Rooftop København
troldejagt i Danmark
Klippeøerne i Vietnam
london-3078109_640

Forsiden netop nu

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Design uden navn-15
Essensen af Indien
nationalparker i Europa
I ro og mag med Vitus Rejser
Sensommer i Europa
Hvalsafari

Mest læste

Rejsenyheder & PR

Foto: Lego
billund
udlandet
vesterbro
scandic go
strandhotel

Danmark

Instagram Aarhus
billund
strandhotel
camping

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

camping
Aktiv ferie
TimeOut fra hverdagen
Campingmesse

Rejsetilbud

Korsika, Frankrig.
Gran Canaria fungerer glimrende som en romantisk getaway, når du trænger til en pause fra vintermørket.
Cancún - Kyst
Instagram Aarhus
Kanal i Venedig
Anholt
Innsbrucks gader summer af liv og er fuld af historie.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)