Tag til smukke Caribien og oplev et paradis i Atlanterhavet

Denne artikel er skrevet i samarbejde med USA Rejser

 

Caribien er en glædelig mosaik af øer, en eksplosion af farver, omkranset af strande og oplyst af sol. Her er et livligt væld af mennesker og steder fordelt på 7000 øer.

Men trods alt, hvad de deler, er der også meget, der gør dem anderledes fra hinanden. Med USA Rejser kan du frit vælge, hvilket paradis du vil udforske nærmere. Læs videre for at høre om tre af rejserne her:

 

Bahamas: Det ultimative strandparadis i Caribien

Bahamas
Billede: usarejser.dk

 

Bahamas består af en ø-gruppe med mere end 3000 øer og skær, som bare venter på at blive udforsket. Kun 30 af disse øer er beboede, så der er rig mulighed for at finde uberørte perler.

Bahamas kendetegnes som USA’s caribiske strandparadis og temperaturen kommer sjældent under 25 grader. Klimaet lægger op til et væld af udendørs aktiviteter.  Prøv kræfter med snorkling, kiteboarding, vandscootere og mget mere.

Andre aktiviteter inkluderer flydende barer, og ture ud i naturen hvor man kan gøre sig bekendt med dyrelivet helt tæt på. For naturelskere er der også talvis af vandreruter og grotter man kan besøge på de mange øer.

 

 

Køkkenet på Bahamas er som man kan forvente i en ø-rig nation, meget domineret af fisk og skaldyr. National retten, conch, er en type friturestegt bløddyr serveret med citron, sammen med ærter og ris.

De unikke rejser til Bahamas byder på et fantastisk ferieparadis med lækre strande, dejlig sol og et væld af vand- og naturaktiviteter for store som små!

 

Dansk Vestindien: Langt væk hjemmefra og så alligevel ikke

Dansk Vestindien er en øgruppe bestående af øerne St. Thomas, St. John og St. Croix. Øerne blev opdaget af Christopher Columbus i 1493. Senere hen blev de to ubeboede øer St. Thomas og St. John annekteret af danske handelskompagnier.

Normalt besøger man hovedsageligt hovedøerne St. Thomas og St. Croix mens St. John normalt bliver besøgt i forbindelse med en dagstur.

 

St. Croix

Caribien
Billede: usarejser.dk

 

St. Croix er kendt for sine grønne, frodige og bjergrige natur og de fantastiske strande. Selvom i er langt væk hjemmefra, har i på St. Croix har du mulighed for at opleve den danske historie helt tæt på. 

I Christianssted har gaderne bibeholdt sine danske navne. Besøg regeringspalæet, hvorfra Peter von Scholten regerede, samt det flotte og ikoniske gule Fort Christiansværn på havnefronten.

 

St. Thomas

Caribien
Billede: usarejser.dk

 

Den bjergrige ø St. Thomas byder på smuk natur, og dens kridhvide strande siges at være blandt de bedste i verden. Hovedstaden hedder Charlotte Amalie og byder også på masser af dansk kolonihistorie.

Øen er en stor krydstogtdestination og de store krydstogtskibe lægger til i Charlotte Amalies smukke naturhavn, hvilket er med til at give liv og atmosfære til byen.

Her anbefales en heldagstur til den maleriske Magens Bay. Her finder du en mageløs strand med muligheder for at leje kajakker og paddle boards.

 

Aruba: Det hollandske Caribien

Aruba
Billede: usarejser.dk

 

Aruba danner sammen med Bonaire og Curacao den øgruppe, der går under betegnelsen ABC-øerne. Øgruppen er tilmed en del af det hollandske kongerige, hvorfor øerne også kaldes det hollandske Caribien.

I modsætning til en stor del af Caribien har Aruba et meget tørt klima med et kaktus-fyldt landskab. Det stabile vejr der karakteriserer øen året rundt, har dermed gjort øen til en utrolig populær destination for turister.

Øens hollandske historie ses tydeligt, specielt i hovedstaden, Oranjestad. Her kan et væld af gamle, farverige bygninger opleves. Bygningernes mange forskellige, spraglede farver skaber et helt unikt bybillede og skaber en utroligt hyggelig stemning i gaderne.

 

 

Ligesom resten af Caribien byder Aruba også på dejlige strande. Tag bl.a. til Flamingo Beach og kom helt tæt på de majestætiske flamingoer, der går frit rundt omkring på stranden.

Næsten en femtedel af øen består af nationalparken Arikok med sine specielle kaktusskove, divi-divi-træer, grotter og Iguana øgler. Her finder du hiking trails hvor man kommer forbi smukke kaktusser, spændende ruiner og en kystlinje, hvor man kan være heldig at se skildpadder.

Lær meget mere om Caribien og book din næste rejse her.

Rejsetilbud

I samme kategori

Solorejsens opvågning
Påskerejser
Irland
Europa om sommeren

Mest læste

troldejagt i Danmark
Ferie med børn
Verdens største byer
Togrejse

Forsiden netop nu

Kirsebærtræerne
Forår i Europa
Dansk gastronomi
interrail
Romantiske hoteller i verden
Caribien
Grønland
Solorejsens opvågning

Mest læste

Danmark

Dansk gastronomi
Naturoplevelser i Danmark
Outdoorshow
Dansk Golfshow

Skiferie

Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie
skiferie i Zillertal

Camping

Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus

Rejsetilbud

belgium-3590656_640
Naturoplevelser i Danmark
Skotlands højdepunkter
Backpackerdestinationer
khiva-198684_640
dykke med hajer
Påskerejser

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)