De 5 bedste campingpladser for aktive rejsende

Camping i udlandet åbner en helt ny verden af eventyr. Camping giver dig mulighed for at komme tæt på naturen, så hvad er bedre end at kombinere en aktiv udendørsferie med camping? Vi har derfor fundet de 5 bedste campingpladser for aktive rejsende i Europa. Læs med her og find inspiration til din næste oplevelsesrige aktive campingferie.

 

campingpladser for aktive

 

Panorama Camping, Sonnenberg, Østrig

Telte og campingvogne blander sig på græsklædte bjergterrasser ved Panorama Sonnenberg, en charmerende campingplads med moderne faciliteter. Der er også trådløs internetadgang, et hyggeligt bibliotek og et perfekt placeret bageri lige rundt om hjørnet. Pladsens virkelig vindende funktion er dog udsigterne. Enhver retning, du kigger til, tiltrækker din opmærksomhed. Stedet har let adgang til fem storslåede dale, herunder det nærliggende Grosses Walsertal, et UNESCO-udpeget biosfærereservat.

Området tilbyder mange forskellige oplevelser som f.eks. Zimba-massivet (en eller to dages vandretur) og must-see Lünersee, en kratersø næsten 2.000 meter over havets overflade. Den nærliggende by Bludenz er den vigtigste aktivitetsby i regionen. Her mødes de fem dale, hvilket danner et perfekt udgangspunkt for vandreture, cykling, skiløb og snowboarding.

 

campingpladser for aktive

 

Camping Menina, Slovenien

Camp Menina ligger i en skovklædt del af den øvre Savinja-dal i Slovenien. Det er én af de 5 bedste campingpladser for aktive rejsende. Det er et stort og livligt sted med en bar/restaurant, en stor oplevelsespark (lejekabler, zip-linjer m.m.) og en naturlig sø, der er perfekt til svømning. Du vil hurtigt se, at kanoer, cykler og klatreudstyr ledsager de fleste telte på tværs af campingpladsen. Rafting og kajaksejlads er i særdeleshed populært på floden Savinja.

Personalet har en temmelig spontan tilgang til at organisere aktiviteter. Men se især efter canyoning-ture i de omkringliggende bjerge, eller tag selv på trekking- og mountainbiketure.

 

campingpladser for aktive

 

Camping Arolla, Schweiz

Beliggende i en højde på 2.000 meter i de schweiziske alper, er Arolla en terrasseret campingplads. Den byder både campingvogne og teltcampere velkomne. Når det gælder de bedste campingpladser for aktive rejsende, kan denne ikke undværes på listen. På trods af at der her findes en vidunderlig fjern, traditionel stemning, er faciliteterne moderne med en velassorteret butik i receptionen. Find en god plads på bakken for at nyde den bedste udsigt over Mont Collons og Pigne d’Arolla. De er begge hjemsted for et væld af tekniske og udfordrende stigninger.

Der er også mange vandreture på lavere niveauer i nærheden, herunder langdistance, flerdagesruter som Chamonix – Zermatt, Tour du Cervin (Matterhorn-turen) og den maleriske Lac Bleu. Det er en kort gåtur, der fører dig gennem skove og enge, før du klatrer op til en krystalklar sø.

 

Camping du Brec, Frankrig

Camping du Brec er beliggende i Frankrigs fjerntliggende sydøstlige område. På trods af en bar ved søen og telte, autocampere og campingvogne, bevarer campingpladsen en forfriskende ikke-kommerciel atmosfære. Dens 7,5 hektar er et roligt brummende knudepunkt for familier og udendørselskere.

Svømning, fiskeri og kanosejlads gør søen til et oplagt omdrejningspunkt. Men ud over campingpladsen er der meget andet at opleve. Heriblandt Mercantour National Park, vinmarkerne og lavendelmarkerne. For de modige findes Col de la Bonette, Europas højeste vej, som ligeledes har været en del af ruten under Tour de France.

 

Quinta dos Carricos, Portugal

Langt væk fra de overudviklede turisthavne, men inden for rækkevidde af livlige strandbarer, er Quinta dos Carriços en muret, Eden-lignende campingplads. I løbet af de sidste to årtier har ejerne plantet frø og stiklinger fra deres rejser, hvilket skaber et botanisk kaos, der ligner et overdrevet havecenter.

Her finder du afmærkede campingpladser i alléer med træer, der er velholdte og rummelige. Der er også en anden zone til større pladser, som er ideel til familier og grupper. Men uanset hvor du ender, er du garanteret lidt skygge – en velsignelse under den varme portugisiske sol. Når du vover dig udenfor campingpladsens mur, kan du tage en kort gåtur til den nærliggende strand for at surfe og/eller leje en båd. Du kan også køre lidt længere væk til det charmerende fyr ved Cabo de São Vicente, som er beliggende på den sydvestlige spids af Europa.

Rejsetilbud

Skirejse til Geilo
Rejse til Istanbul
Bamsebo Champing

I samme kategori

Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
obertauern
obertauern

Mest læste

troldejagt i Danmark
Salzburg
Verdens største byer
De største lufthavne i verden

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)