Harzen

Campingnyhederne står i kø på Ferie for Alle i Herning

Ferie for Alle er blandt meget andet et regulært campingmekka, hvor messens besøgende kan gå på opdagelse blandt et stort udvalg af campingvogne og -udstyr. 9 haller på i alt 31.000 kvadratmeter er dedikeret til en campingmesse, og de spændende nyheder står i kø, når MCH Messecenter Herning slår dørene op til Skandinaviens største feriemesse 25.-27. februar 2022.

Der er et slaraffenland i vente for tilhængere af campingferieformen, når Ferie for Alle åbner dørene. Campingområdet byder på en lang række campingpladser, ligesom der er råd og ekspertvejledning at hente – og ikke mindst spektakulære nyheder at besigtige, eksempelvis nye campingvogne:

– Blandt de mest interessante nyheder, vi medbringer på Ferie for Alle, finder vi campingvognen Knaus Sport E-Power, der er fuldt elektrisk og i det hele taget baseret på morgendagens teknologi. Vores E-Power-køretøjer er et farvel til gasflasker og et hej til ekstra opbevaringsplads i frontkassen, fortæller Steen Reinholdt Rasmussen, managing director hos campingvogn- og autocamper-importøren Intercamp, og fortsætter:
– Derudover har vi en stærk kampagnemodel med i form af KABE Ametist King Selection, som er tilbage på markedet med et elegant eksteriør og en smagfuld indretning. Vores to King Selection-køretøjer er fyldt med ekstraudstyr til en helt formidabel pris. Endelig vil jeg nævne Weinsberg CaraCito. Det er en campingvogn, der er konsekvent anderledes, konsekvent moderne og konsekvent elektrisk, og som dyrker en ung, minimalistisk stil.

Populær campingvogn nu i offroad-version

Også campingvogn- og autocamperproducenten Adria medbringer flere spændende nyheder.

– Vi præsenterer den populære Action i en offroad-version, som vi kalder Action Sport. Det er basalt set den mest populære indretning i serien, som har fået opgraderet chassis, større hjul og grove dæk. Eksteriøret adskiller sig også med flere små forfinede detaljer i forhold til originalen, forklarer Per Højgaard, administrerende direktør i Adria, og fortsætter:

– Vores Alpina-serie går nu ind i sin tredje generation, men fremstår fuldstændig ny både ude og inde. Alt er blevet ændret, trimmet og forfinet – bl.a. med fuldstændig nyt interiør både farve- og formmæssigt. Møblerne er blevet opgraderet, og så har den lækre familievogn Alpina 663 PT som noget helt nyt fået panoramadør.

 

Stor glæde over at kunne tage på campingmesse igen

Virksomheden Isabella, der er specialister inden for fortelte og campingudstyr af enhver slags, hører også til de mange udstillere på Ferie for Alle. De medbringer et bredt nyhedsspekter. Der er eksempelvis et nyt kør-væk-lufttelt til vans. Der er også et specialfortelt designet til Eriba Touring, et mini-læsegl til indhegning og en ny camp-let i nordiske farver.

Hos Isabella glæder man sig til at deltage i den første store messe i 2 år.

– Det er en stor glæde endelig at kunne være i direkte kontakt med vores kunder. Det er altid interessant for os at høre deres tilbagemeldinger på vores fortløbende udvikling af Isabella-produkter og campingløsninger. Vi er jo konstant i god dialog med vores kunder via bl.a. vores sociale medier. Men det er jo også af stor værdi for os at kunne være i direkte og personlig dialog på Ferie for Alle. Vi glæder os til at se mange campister inden for både campingvogns-, autocamper- og camp-let-segmenterne på vores stand i Herning. Sådan lyder det fra Torben Ravn, marketing manager hos Isabella.

Campingmesse
Vintercampister valfarter til Herning under Ferie for Alle. Foto: MCH

 

Prisuddeling og vintercampingplads på Danmarks største campingmesse

Ferie for Alle danner også rammen om hele campingbranchens prisuddeling, Danish Camping Award, der fredag aften finder sine vindere. De kan efterfølgende opleves lørdag og søndag i messens Hal H. Og der kåres vindere inden for 10 kategorier, herunder årets campingvogn for familier, årets campingvogn for par, årets autocamper, årets van, årets camping-trækker samt årets danske og udenlandske campingpladser. Årets camping-trækker udstilles i Hal H.

Se finalisterne til årets campingpriser her.

Sideløbende byder Ferie for Alle på en vintercampingplads for messens besøgende blot få minutters gang fra messehallerne. Her forventes over 500 vogne at indfinde sig. Vintercampingpladsen gennemføres i samarbejde med Dansk Camping Union.

Rejsetilbud

Glamping hos Marsk Camp
Glamping hos Marsk Camp
Se rejsetilbud
Rejsetilbud Mallorca
Rejsetilbud Mallorca inkl. udflugter
Se rejsetilbud
Luksusrejse til Dubai
Luksus-rejse til Dubai
Se rejsetilbud

I samme kategori

Halloweenoplevelser
Weekendophold
Hindsgavl slot
Camping i Norge

Mest læste

troldejagt i Danmark
krydstogt rhinen
Italien
De største lufthavne i verden
Harzen

Forsiden netop nu

Halloweenoplevelser
Italien
Thailand øer
Harzen
Disneyland Paris
Salzburgerland
Oktoberfest
imgonline-com-ua-CompressToSize-aBa1V0H1SFTwtsw

Mest læste

Danmark

Halloweenoplevelser
Weekendophold
Hindsgavl slot
rejser efter baeredygtighed

Skiferie

schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar
skisportssteder i Østrig

Camping

Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus
ø-ferie i Danmark

Rejsetilbud

porto-343487_640
Julemarkedsrejse
imgonline-com-ua-CompressToSize-DknBXQbqlP
imgonline-com-ua-convertv6H1m65qGtwx
Bucketlist
porto-scaled-e1662661879568
mountains-5732202_640

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s og Vagabond’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)