5 budgetvenlige rejsemål som inspiration til din kommende rejse

Efter to år med usikkerhed og udskudte rejseplaner, står rejser øverst på ønskelisten for mange i 2022. Ifølge en nyere undersøgelse fra Booking.com er appetitten på at rejse større end nogensinde før, og over halvdelen (56%)* af de danske rejsende har planer om at rejse i 2022 hvis budgettet tillader det. I denne forbindelse deler Booking.com fem budgetvenlige rejsemål baseret på gæsteanmeldelser** samt budgetvenlige overnatningssteder der kan give inspiration til rejser i år.

 

Kuala Lumpur, Malaysia

Malaysias hovedstad virker måske ikke umiddelbart budgetvenlig ved første indtryk, men Kuala Lumpur er faktisk et af de mest anbefalede budgetvenlige rejsemål af rejsende på Booking.com.

Der er gratis entré til mange af byens vartegn, og hvis du hopper på KL City Bus, kan du oven i købet komme gratis hen til dem – bussen kører rundt til byens mest populære bydele. Du kan desuden nyde den fantastiske madscene og smage autentisk asiatisk mad mange steder i byen for bare nogle få euro.

 

Sofia, Bulgarien

budgetvenlige rejsemål

Sofia rangeres ofte som en af de mest prisvenlige byer at besøge i Europa og anbefales af rejsende på Booking.com som et af de mest budgetvenlige rejsemål. Sofia er et besøg værd for dem der ønsker at udforske et rejsemål med en rig kultur og historie, uden at det vælter økonomien.

Her kan du besøge flere kirker og museer med gratis entré og beundre de flotte bygninger der er spredt ud over hele byen. Da byen er forholdsvis lille, kan du nemt komme rundt til alle seværdighederne til fods og på den måde spare penge på transport. Bulgariens klima er ideelt til at dyrke mange forskellige frugter og grøntsager, så den lokale mad er ikke dyr. De lokale vine er også skønne og koster ikke ret meget. På en guidet kulinarisk tur på byens største udendørsmarked kan du selv opleve de lokale varer til en overkommelig pris.

 

 

Istanbul, Tyrkiet

Hvis du er på udkig efter noget nyt til klædeskabet, men ikke vil bruge alt for mange penge, er Istanbul det helt rigtige sted. Byen anbefales varmt af rejsende på Booking.com når det gælder om at shoppe modetøj, og så er den også budgetvenlig.

Byen er ikke blot fuld af historiske seværdigheder som du kan udforske på en guidet byvandring for små grupper, men den er også kendt som Tyrkiets modehovedstad, hvor du kan finde shoppingmuligheder til ethvert budget – fra indkøbscentre med moderne tøjmærker til traditionelle basarer. Udover at købe tøj, er det generelt et perfekt rejsemål, hvis du gerne vil shoppe uden at det går alt for hårdt ud over økonomien. Du finder alt fra håndlavede tæpper og kunsthåndværk til krydderier og frisklavede delikatesser.

 

budgetvenlige rejsemål

 

Jasper, Canada

Tag ud af byen, og udforsk naturen i Jasper, den største nationalpark i den canadiske del af Rocky Mountains. Jasper er kendt for sin store vildmark, imponerende bjergtinder, et rigt dyreliv og skøn natur, så det er et perfekt rejsemål for dig der er vild med natur og friluftsliv. Det kan normalt være ret dyrt at rejse til Jasper, men der er måder at udforske området på til en overkommelig pris. Ifølge rejsende på Booking.com er Jasper et af de mest anbefalede rejsemål til camping.

Det kan være temmelig koldt at campere om vinteren, men så er det til gengæld den ideelle årstid at spare nogle ekstra penge og planlægge en fantastisk tur til om foråret eller sommeren. Pak teltene, spar nogle penge, og tag på en eventyrlig rejse – der er masser af naturskønne campingpladser at vælge imellem i og omkring nationalparken, hvor du kan opleve Jaspers flotte seværdigheder og natur. Hvis du ønsker den ultimative campingfølelse, kan du selv lave mad på et campingblus og spise ude i naturen – så sparer du også nogle ekstra penge!

 

 

Goiânia, Brasilien

Mad er altid en god undskyldning for at rejse, og et flertal (51%)* af de danske rejsende vil gerne prøve de bedste steder at spise og drikke på deres næste rejse. Goiânia er et must for foodies på budget, da dette rejsemål i det centrale Brasilien er anbefalet af rejsende på Booking.com på grund af de prisvenlige landbrugsmarkeder. I Goiânia kan du finde lokale delikatesser til en rimelig pris på et af byens mange landbrugsmarkeder.

Samtidig bliver rejsen mere bæredygtig da varerne på disse markeder produceres af lokale landmænd i de nærliggende områder, hvilket er perfekt for de 60%*** af danske rejsende der gerne vil have at de penge de bruger på deres rejse, kommer lokalsamfundet til gode.

Rejsetilbud

960_Spanien_Andalusien_Guadix
Nordlys i Tromsø
DGI Hotel Herning

I samme kategori

nationalparker i Europa
Design uden navn-15
Hvalsafari
Sensommer i Europa

Mest læste

Nimb Rooftop København
troldejagt i Danmark
Klippeøerne i Vietnam
Verdens største vulkaner

Forsiden netop nu

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Design uden navn-15
Essensen af Indien
nationalparker i Europa
I ro og mag med Vitus Rejser
Sensommer i Europa
Hvalsafari

Mest læste

Rejsenyheder & PR

Foto: Lego
billund
udlandet
vesterbro
scandic go
strandhotel

Danmark

Instagram Aarhus
billund
strandhotel
camping

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

camping
Aktiv ferie
TimeOut fra hverdagen
Campingmesse

Rejsetilbud

Korsika, Frankrig.
Gran Canaria fungerer glimrende som en romantisk getaway, når du trænger til en pause fra vintermørket.
Cancún - Kyst
Instagram Aarhus
Kanal i Venedig
Anholt
Innsbrucks gader summer af liv og er fuld af historie.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)