Harzen

Her kan I holde jeres drømme bryllup i udlandet

Læs med her og få gode idéer til den helt rigtige destination for et bryllup i udlandet, samt hvordan du helt lavpraktisk får drømmen til at gå i opfyldelse!

Drømmer du dig langt væk fra det traditionelle bryllup? Så drømmer du dig måske til en solrig, hvid palmestrand med kun de aller nærmeste omkring dig.

 

1. Bryllup på Hawaii

Hawaii er måske ét af de første mest romantiske og paradisiske steder, du kan komme i tanke om, når du dagdrømmer dig væk til dit udlandsbryllup. På Hawaii kan I blive viet i bare fødder lige i strandkanten! Hanalei Bay er ét af de mest populære steder, og det forstår man godt! Hanalei Bay er en 3,2 km. lang halvmåneformet hvid sandstrand omgivet af tropiske haver og bjerge.

Du kommer ikke tættere på paradis. På Hanalei Bay Resort har de specialiseret sig i bryllupper for 2-50 personer.

 

Bryllup i udlandet

 

2. Bryllup i Thailand

Thailand er nok et af de steder, som de fleste forbinder med romantiske strandbryllupper. Især de sydthailandske øer er populære bryllupsdestinationer. I Hua Hin er der fx en række hoteller, der gør sig særligt bemærket ift bryllupsplanlægning, bl.a. Anantara Hua Hin Resort, Centara Grand Beach Resort & Villas og Hyatt Regency Hua Hin.

Også Four Seasons Resort på Koh Samui er et fantastisk sted, så det sværeste bliver blot at vælge, hvilket af de fortryllende steder, der skal danne rammen om jeres drømmebryllup.

 

Thailand

 

3. Bryllup i Canada

Hvis det ikke er et strandbryllup, du drømmer om, men et bryllup midt i en helt fantastisk natur, så læs videre her. For nu bringer vores bryllupsguide dig nemlig til Canada. Nita Lake Lodge i British Columbia i Canada må være drømmedestinationen for naturelskerne med den fyrreklædte bjergside og gletsjersøen.

Der er en træpromenade langs søen, som er et perfekt sted for ceremonien, og du vil helt sikkert få de mest uforglemmelige bryllupsbilleder i kassen her. Området omkring Nita Lake er også et skønt sted at nyde hinanden i dagene omkring brylluppet med både vandring, rafting, cykling, kanoture og udflugt til den nærliggende by Whistler.

 

Canada

4. Bryllup i Grækenland

I behøver ikke at rejse helt om på den anden side af jordkloden for at finde en uforglemmelig bryllupsdestination. I Grækenland finder du det femstjernede luksuriøse La Maltese Estate Villa på Santorini. Det har en helt fantastisk udsigt over vandet og til vulkanen og klinten.

Det ligger på calderaens højeste punkt, 250 meter over havet og har et eksklusivt spacenter. La Maltese Estate Villa er erfarne indenfor afholdelse af bryllupceremonier- og fester, og rammerne er sat for den helt perfekte dag.

 

Bryllup i udlandet

 

5. Bryllup i Las Vegas

Er I til lidt mere sjov og ballade, og skal det hele ikke være så højtideligt? Hvad så med at blive gift i Las Vegas? Her er underholdning for alle pengene og masser af aktiviteter at give sig til. Der er mange måder at fejre sit bryllup på i Las Vegas. Der er både dem, der afholder et stort formelt bryllup med limousine, stor hvid kjole og fest på et trendy hotel med hele pivtøjet.

Og så er der dem, der tager afsted alene som par eller med den nærmeste familie, og som afholder ceremonien på et hotel eller på et af byens mange kapeller. Mulighederne er mange, og der er masser at opleve i byen på jeres efterfølgende bryllupsrejse.

 

Bryllup i udlandet

 

Vigtig at vide, hvis I skal holde bryllup i udlandet

For at kunne blive gift i udlandet, skal I have styr på nogle formalia. I skal først og fremmest have bestilt en ægteskabsattest. Se mere om ægteskabsattester på borger.dk.

Dernæst er det nemmeste at kontakte det pågældende lands ambassade i Danmark eller den danske ambassade i det pågældende land for at få nærmere vejledning i, hvordan I kan blive gift i det pågældende land. For at ægteskabet efterfølgende kan blive godkendt og registreret i Danmark, skal den udenlandske vielsesattest legaliseres i landet. Det bliver det typisk ved landets udenrigsministerium, og i nogle tilfælde også ved den danske ambassade i landet. Som udgangspunkt anerkendes et ægteskab i Danmark, hvis det er gyldigt i dét land, det er indgået i.

Føler du dig mest tryg ved at planlægge dit bryllup igennem et dansk rejseselskab, der har styr på detaljerne for dig, så er muligheder mange. 

En mulighed er også Spies, der tilbyder vielser på både deres Sunwing Family Resort (egnet for jer, der rejser med børn) og Sunprime Hotels (egnet for jer, der rejser uden børn).

Endeligt er der selvfølgelig også den helt dyre pakke, hvor du booker en dansk bryllupsarrangør, der klarer alt for dig.

 

Bryllup i udlandet
USA

Rejsetilbud

Rejsetilbud Mallorca
Rejsetilbud Mallorca inkl. udflugter
Se rejsetilbud
faeroeerne-torshavn-kirkjuboeur-960
Færøerne - Nordatlantens uspolerede ørige
Se rejsetilbud
Grønland
Oplev det bedste af Grønland
Se rejsetilbud

I samme kategori

Mest læste

troldejagt i Danmark
alicante
Verdens mindste lande
Verdens største lande
Harzen

Forsiden netop nu

alicante
Halloweenoplevelser
Efterår i Danmark
Diskobugten
Italien
Thailand øer
Harzen
Disneyland Paris

Mest læste

Danmark

Halloweenoplevelser
Efterår i Danmark
Weekendophold
Hindsgavl slot

Skiferie

schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar
skisportssteder i Østrig

Camping

Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus
ø-ferie i Danmark

Rejsetilbud

Bucketlist
porto-scaled-e1662661879568
mountains-5732202_640
porto-343487_640
Salzburgerland
Oktoberfest
imgonline-com-ua-CompressToSize-aBa1V0H1SFTwtsw

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s og Vagabond’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)