Planlægger du en ferie med familien? Det er vigtigt at finde familievenlige byer til dit ophold, men lige så vigtigt er det at se efter børnevenlige hoteller, der er veludstyret til børn i alle aldre med både aktiviteter og faciliteter. Vi har samlet 10 af de mest børnevenlige hoteller i hele Europa, elsket af forældre for deres børneklubber, gode placeringer, familieværelser og meget mere.

 

1. Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel – Oritsei, Italien

Kåret som nummer ét i TripAdvisor 2018 Travellers Choice-priser for bedste europæiske hoteller til familier. Cavallino Bianco Family Spa Grand Hotel er designet specielt til familier, og derudover har det et imponerende udvalg af aktiviteter for børn.

Forældre vil kunne nyde lidt alenetid med ro i maven, imens hotellets højt kvalificerede personale tager sig godt af børnene.

 

børnevenlige hoteller

Legoland Feriendorf

 

2. Legoland Feriendorf – Børnevenligt hotel i Gunzburg, Tyskland

Et must for forældre med legobesatte børn er Legoland Feriendorf. Stedet tilbyder en mindeværdig ferie, som hele familien vil nyde.

Ved første øjekast ser dette Legohotel ud som om, det kun er skræddersyet til børn, men voksne vil elske hotellets detaljer og faciliteter. Hvert værelse har et separat forældreområde med king-size-seng og tv, så de kan slappe af og nyde tosomheden, når børnene er lagt i seng.

 

3. Sani Club – Halkidiki, Grækenland

Denne utrolige familieby består af fire forskellige hoteller, der hver er designet til at imødekomme forskellige typer familier. Hvert hotel har sine egne børnepasningsfaciliteter for alle aldre.

Der er endda specielle Sani Resort-akademier, hvor unge kan udvikle deres dans- eller fodboldevner ved at træne med Chelsea FC Foundation. Imens børnene er beskæftiget, kan forældrene slappe af på den private strand, snorkle eller solbade ved poolen.

 

Børnevenlige hoteller

Ikos Oceanien

 

4. Ikos Oceanien – Halkidiki, Grækenland

Dette hotel er ikke kun ultra stilfuldt og luksuriøst. Det er også veludstyret til familier med et antal familieværelser og suiter, der tilbyder fantastiske swimmingpools og adgang til en strand.

Der er et program med begivenheder og spil for børn hver dag i ugen, og vuggestuen, børneklubben og teenageklubben kan underholde børnene, så deres forældre kan nyde en velfortjent pause i spaen eller på stranden.

 

5. Kinderhotel Oberjoch – Oberjoch, Tyskland

Tyskland byder også på skønne børnevenlige hoteller. Dette førende familiehotel vil imponere både børn og voksne. Udover en stor indendørs legeplads, er der også en indendørs gokartbane, bowlingbane, fitnesscenter, biograf og teater. Andre højdepunkter inkluderer en udendørs legeplads med klatring i skoven, en tube hvor du kan glide over 128 meter og en indendørs swimmingpool for børn.

Imens børnene bliver underholdt og passet af det professionelle børnepasningsteam, kan voksne nyde panoramaudsigten fra bade- og saunakomplekset eller loungen kun for voksne.

 

Børnevenlige hoteller

feriested Alpenrose

 

6. Førende familiehotel og feriested Alpenrose – Lermoos, Østrig

Dette førsteklasses hotel tilbyder en blanding af familie-, wellness- og eventyrfaciliteter på en idyllisk beliggenhed i Østrig. Uanset hvor gamle dine børn er, vil der blive taget højde for dem. Der er professionel børnepasning og faciliteter som indendørs og udendørs legepladser.

På stedet finder du bl.a. Pirate Land, som er børnenes vandland. Alpenrose er også et godt sted at besøge når som helst på året og egner sig derfor både til skiferie såvel som sommerferie.

 

7. Disneyland Hotel – Chessy, Frankrig

Disneyland Paris er kendt og elsket verden over og er et populært valg som feriedestination for familien, når man søger efter børnevenlige hoteller. Beliggende ved indgangen til parken og med en fantastisk udsigt over Torneroses slot, har Disneyland hotellet en restaurant, der serverer en generøs morgenbuffet, hvor familier kan tanke op for den kommende dag.

Du kan endda også få følgeskab af populære Disneyfigurer som Mickey og Minnie Mouse. Hotellet tilbyder også børnepasning, Minnie Club legerum med uddannede tilsynsførere og indendørs opvarmet swimmingpool, hvor familier kan nyde lidt alenetid væk fra parken.

 

Børnevenlige hoteller

Anantara Vilamoura Algarve Resort

 

8. Anantara Vilamoura Algarve Resort – Algarve, Portugal

Som familie kan I også her afprøve jeres madlavningsevner på Anantara Vilamoura Algarve resorts kulinariske mesterklasser.

Derudover er luksushotellet kendt for sine børneklubber i verdensklasse og en dedikeret familiespiseplads med personlige måltidsplaner til babyer og småbørn. Der er også børnepasning, der giver forældre mulighed for at tilbringe et par timer sammen væk fra børn. Børnevenlige hoteller i topklasse tilbyder gerne denne service.

 

9. Augill Castle – Cumbria, England

Du kan nyde en eventyrlig familieferie på Augill Castle. Det ligger i Cumbria med udsigt over Yorkshire Dales og Lakeland Fells. Slottet rummer 17 værelser. Herunder er der nogle, der er særligt velegnede til familier og giver adgang til imponerende faciliteter som fx en biograf og 20 hektar grund.

De små kokke kan udvikle deres kulinariske færdigheder i Little Augill Cooks-klasser, eller familier kan nyde en dag sammen i køkkenet på én af de specielle Augill Family Cooks-madskoler.

 

10. Hotel ‘Bell Rock’ Europa-Park – Rust, Tyskland

På trods af at hotellet er beliggende i Tyskland, vil du sandsynligvis føle, at du er blevet ført tilbage i tiden til New England, USA, på dette sjove temahotel i Europa-Park.

Forlystelsesparken er en populær familieferiedestination med over 150 attraktioner, shows og begivenheder – alle inden for rækkevidde fra Hotel ‘Bell Rock’. Hotellet har temaværelser, en udendørs swimmingpool og fem restauranter og barer, der serverer alt fra en maritim buffet til cocktails.