Østrig: Lykke på bjergtoppen i Obertauern

Artiklen er skrevet i samarbejde med Østrigs Turistbureau

 

Obertauern er et skønt bjergområde i Østrig, som alle må opleve! Uanset alder og form tilbyder området oplevelser for alle, og en ferie hertil vil sikre dig lykke på bjergtoppen i det vidunderlige alpeland.

Obertauern ligger i SalzburgerLand 90 kilometer syd for byen Salzburg mellem 1740 og 2526 meter over havets overflade midt i Hohe Tauern-bjergene omkring Radstädter Tauern-passet. Med placeringen midt i bjergområdet er der garanti for smukke oplevelser, der skaber minder for livet.

Om du rejser sommer eller vinter byder Obertauern og omegn på ideelle betingelser for en skøn ferie. Der er bl.a. mere end 280 kilometer vandrestier, mange udendørs aktiviteter og enestående naturoplevelser. For eksempel har området hele 11 bjergsøer, som lokker med en dejlig dukkert.

 

 

Den perfekte bjergdestination uanset alder og form

obertauern
Foto: © Tourismusverband Obertauern

Har du lagt drømmen om en ferie i bjergene bag dig? Måske fordi du er en smule oppe i årene eller efter din egen mening ikke i den bedste form? Så kan du godt finde drømmen frem igen!

Obertauern er den perfekte destination, hvis du ønsker at opleve et landskab i højderne, uanset alder og form. Her kan alle nemlig finde lykke på bjergtoppen.

Det berømte citat beskriver rammende, hvad både vandrere og familier kan se frem til i Obertauern: ”The sky is the limit”. På grund af sin højde på mellem 1.470 og 2.525 meter midt i Hohentauern omkring Radstädter Tauernpass kommer feriegæsterne hurtigt derhen, hvor de helst vil være – nemlig helt op på toppen.

Især fordi Obertauern er fyldt med skønne bjergtoppe og panoramaudsigter, der giver følelsen af at være på toppen af verden langt fra byliv og hverdag. Og hvem ønsker ikke at være langt fra hverdagens stress og jag på en tiltrængt ferie?

 

 

Vidunderlig vandring på bjergtoppen

obertauern

Ønsker du en aktiv ferie, hvor du kan vandre landskabet tyndt? Så er Obertauern også helt perfekt. Ikke nok med at du får de mest fantastiske panoramaudsigter over bjergene, så tilbyder området også mere end 280 kilometer vandrestier og 20 vandreruter af forskellig længde og sværhedsgrad. Det må da kaldes vandring i fantastiske omgivelser!

Vi giver dig herunder et par eksempler på nogle skønne udflugter i Obertauern, men du kan læse meget mere om områdets vandremuligheder og -ruter her.

 

Bjergliftvandring

Den hurtigste rejse ind i en anden verden er ved at tage bjergliften på Grünwaldkopfbahn. På få minutter kommer man fra dalstationen til den imponerende bjergverden Obertauern. Her vil du opleve et drømmende panorama, der mest af alt minder om en helt anden verden. Det er en unik oplevelse!

Fra toppen er der mulighed for utallige vandreture, ture i robåde på bjergsøer som Grünwaldsee beliggende i 1900 meters højde eller et stop i en af de romantiske hytter på bjerget.

Læs mere om oplevelsen her.

 

Familievandreruten “Alles Alm”

Er du på ferie med familien i alle aldre, skal du uden tvivl bruge en halv dag på familievandreruten “Alles Alm”. Det er en eventyrlig aktivitetstur for hele familien, hvor I vil møde ikke kun sjove, men også lærerige aktiviteter, quizzer og legepladser, der gør vandreruten interessant for både børn og voksne.

Desuden kommer I på turen forbi det smukke Johannes-vandfald.

Læs meget mere om vandreruten her.

Rejsetilbud

Rejse til Svalbard
Langtidsrejse til Tenerife
Rejse til Grønland

I samme kategori

sommer harzen
ferie i Gøteborg
Hohe Salve
Hohe Salve

Mest læste

troldejagt i Danmark
Salzburg
Verdens største byer
sommer harzen

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)