Skiferie: Her rejser danskerne hen

Leder du efter en lækker og billig skiferie?

Vi danskere er ikke specielt glade for DSBs forsinkelser, når årets første snestorme melder sig. Men vi er derimod vilde med at få knitrende sne under skiene, når vi skal holde vinterferie. Det behøver heller ikke koste en halv arm at komme på skiferie. Du kan nemlig nyde godt af skiferiens voksende popularitet og score en billig vinterferie.

Men hvor skal du vende blikket hen, hvis du som så mange andre danskere vil have en lækker og billig skiferie?.

Populære skisteder i Østrig


Her finder du en stolt ski-nation og det er ikke uden grund, at danskerne elsker at tage på skiferie i Østrig. Det store udvalg af forskellige skisportssteder i Østrig gør at du kan finde overnatning til ganske billige penge. Uanset om I rejser på skiferie som børnefamilie eller som voksengruppe, der har blod på tanden efter udfordrende offpiste!

Zell am See


Et enormt populært skiområde i Østrig, som ligger smukt med udsigt til sø og hvor du får adgang til pister og skiløb på gletsjer i godt 3.000 meters højde. Der ligger flere mindre byer ved Zeller See, så du kan vælge mellem et bredt udvalg af overnatningsmuligheder. Den store popularitet gør priserne aldeles fordelagtige. Vælger du denne destination er du sikret en billig skiferie og et super vinterferie-budget.


Andre billige og populære skisteder i Østrig tæller bl.a. det børnevenlige Maria Alm, alsidige Wagrain og ikke mindst Bad Gastein, som må siges at være danskernes yndlingssted for skiferie i Østrig.

Læs med her og få inspiration til din næste skiferie:

Wargrain, Østrig

Off-pisting i Wargrain, Østrig

Populære skisteder i Sverige


Ønsker du at holde billig skiferie tæt ved Danmark, så er vores naboland Sverige bestemt ekspert i gode skisportssteder. Danskernes foretrukne skisteder i Sverige ligger primært i Midtsverige og et stykke syd for midten.

Du kan således nemt og billigt selv arrangere kør-selv-skiferie fra Danmark, så du kan få en billig vinterferie med ægte svensk hytte-hygge. Har du selv skiudstyr, kan du spare yderligere på feriebudgettet. Rejser I i en større gruppe, er det oplagt at leje en stor hytte og få en så billig skiferie i Sverige som muligt.

Vi vil særligt fremhæve følgende populære skisteder i Sverige, som danskere er blevet trofaste fans af – Tänndalen, Idre Fjäll, Stöten og Isaberg. Alle disse skisteder bugner af pister for ethvert niveau, ligesom du vil finde vilde muligheder for offpiste og snowboarding på skiferien. Så der er noget for både børn og erfarne voksne.

billig skiferie
Bakketoppe i Sverige – Meget populært for de mindste!

Populære skisteder i Norge


Når vi danskere tænker vinterferie, så viser det indre blik ofte et uberørt, sneklædt fjeld og strålende sol i majestætiske højde. Alt dette kan du få på skiferie i Norge. Men hvordan kan man holde feriebudgettet på et fornuftigt leje i dette skønne, men “pricy” land?


Nøglen til billig skiferie i Norge er simpel. Vær ude i god tid! Se derfor efter tilbud fra de populære skisteder i Norge længe før skisæsonen skydes i gang i december.

Vælg en billig skiferie pakke som inkluderer transport, overnatning og evt. skileje eller pension, så har du skåret godt ned på de dyreste poster i budgettet. De mest populære skisteder i Norge konkurrerer om at have de bedste priser. Planlæg gerne skiferie i fx Hemsedal, Trysil, Hafjell eller Kvitfjell.

billig skiferie
Solopgang ved bakketoppene i Trysil, Norge

Rejsetilbud

I samme kategori

Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie
skiferie i Zillertal

Mest læste

troldejagt i Danmark
Ferie med børn
Verdens største byer
Togrejse

Forsiden netop nu

Kirsebærtræerne
Forår i Europa
Dansk gastronomi
interrail
Romantiske hoteller i verden
Caribien
Grønland
Solorejsens opvågning

Mest læste

Danmark

Dansk gastronomi
Naturoplevelser i Danmark
Outdoorshow
Dansk Golfshow

Skiferie

Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie
skiferie i Zillertal

Camping

Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus

Rejsetilbud

belgium-3590656_640
Naturoplevelser i Danmark
Skotlands højdepunkter
Backpackerdestinationer
khiva-198684_640
dykke med hajer
Påskerejser

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)