Er du til luksus og forkælelse udover det sædvanlige, og drømmer du om at tage dine nærmeste med på en ferie på ét af de bedste wellnesshoteller i verden, hvor afslapning og forkælelse i topklasse er nøgleordene? Så kan du her læse om nogle af de bedste wellnesshoteller i verden.

 

Taj Rishikesh Resort & Spa, Uttarakhand – Luksus i Indien

Hotellet

 

Resortet er det første af slagsen i den nordlige del af Indien, der er kendt for sine templer og Himalayabjerge. Fra hotellet er der udsigt over floden og den store bjergskråning, som ikke er for begyndere. Hver af de 79 værelser har en betagende udsigt over området, og udenfor hotellet kan du blive mødt af vilde aber.

 

Mad og drikke

 

På restauranten Rock Flour og den mindre Riversiderestaurant, har de specialiseret sig i, hvad de kalder “Gangetic og provinsielle Himalaya”-retter. Dog er det også muligt at få serveret mere kendt mad i form af pizza eller pasta.

 

Værd at vide

 

Der er gratis yoga- og meditationshold for early birds. Ved solnedgang er det muligt at opleve en Ganga Aarti ceremoni og en syngende bøn ved vandkanten.

Læs her om hvor du skal tage på din næste yogarejser

 

Bedste welnessophold i verden

 

Sensei Lanai, A Four Seasons Resort – Luksus på Hawaii

Hotellet

 

Det er Hawaiis første high-end wellnessresort beliggende på 24 hektar ren pikake-duftende paradis. Her finder du guddommelige hotelværelser med store senge og tilhørende altan. Her kan man også bestille suiter, hvis men ønsker overdådig luksus.

 

Mad og drikke

 

På resortet kan man få mad, der er lavet på lækre lokale råvarer. Til morgenmad serveres mere kendt mad som f.eks. fransk toast og yoghurt. Til frokost kan du få serveret kohlrabi salat med en vanedannende umami-trøffel, yuzu dressing og en tilberedt lokal hvid fisk. Til aftensmad kan du opleve en fem-retters omakase, hvor Nobu-klassikere som miso torsk indgår. Alle måltider er inkluderet og serveres på Nobu-restauranten. Selve restauranten er en smuk glas- og træbygning med udsigt over hotellets have. Der er også en bar, der serverer cocktails og snacks.

 

Værd at vide

 

Der er utallige fitnesshold du kan deltage i dagligt, og derudover kan du tage på tur i en af hotellets jeeps, hvor du har mulighed for at udforske nærområdet på tæt hold.

 

Bedste welnesshoteller i verden

 

Six Senses Punakha – Luksus i Bhutan

Hotellet

 

Dette er ét af de bedste wellnesshoteller i verden og er det mest ambitiøse wellnessresort beliggende i Bhutan. Med et landskab man ikke har set andre steder i verden. Værelserne er fordelt i en række bygninger, der er spredt i et zigzag-mønster op ad et bjerg. På værelserne er at finde et traditionelt bukhari-komfur til de kølige nætter (det kan blive overraskende koldt) og private altaner med udsigt over smaragddalen.

 

Mad og drikke

 

Generelt er maden meget krydret, selv en scramble egg er ekstra stærk. For at få et bedre indtryk af, hvad for en form for mad hotellet tilbyder, kan man til morgenmad få frugt, granola, pandekager med sirup, en lokal grødret eller en masala-omelet.

 

Værd at vide

 

Efter at have beundret de religiøse malerier i Punakha dzong kan man med god samvittigehed stoppe ved den interimistiske bar lige ved floden for en forfriskende Cosmopolitan med granatæble.

 

Six Senses Punakha

 

Hoshinoya Guguan – Taiwan – Ét af de bedste wellnesshoteller i verden

Hotellet

 

Det er Hoshinoya-gruppens andenstørste hotel beliggende på øen Taiwan. Det er et tilflugtssted, der emmer af wellness, hvor enhver detalje er blevet finjusteret. De slanke udendørsgange er formet af træ, som fanger en kølig brise fra den omhyggeligt velplejede have fyldt med bambus. Det er ikke underligt at tænke på, at området tidligere har været et tilflugtssted for de lokale med strømmende varme kilder og dampende mineralrige pools.

 

Mad og drikke

 

Hotellet har én restaurant, der serverer et udvalg af taiwansk og japansk mad. Til morgenmad kan du f.eks. vælge imellem japansk (grillet fisk og tempura), taiwansk (congee og forskellige slags lokale tilbehør) og amerikansk (æg, bacon og yoghurt). Frokosten er en meget fancy bento kasse med tempura og fisk (bento er japansk og betyder madpakke), og aftensmaden serveres enten a la carte eller som en otte-retters menu.

 

Værd at vide

 

På hotellet finder du taiwanske familier på getaway eller Hoshinoya-elskere, der er kommet for at finde ud af, om de varme kilder i Taiwan lever op til dem, som de kender fra Japan.