Her er de bedste steder i verden til at se kirsebærtræerne blomstre

Foråret er en magisk tid, når træerne begynder at springe ud i blomst, og kirsebærtræerne er nogle af de smukkeste. Hvert år fejrer mennesker i hele verden dette særlige øjeblik og deltager i traditionelle festivaler og arrangementer, hvor man kan nyde synet af de smukke blomster. Her er nogle af de bedste steder at se kirsebærblomster verden over.

 

Kyoto, Japan

kyoto

Kyoto er et af de bedste steder at se kirsebærblomster i Japan. Byen er fyldt med smukke kirsebærtræer, og hvert forår fejrer man denne begivenhed med en årlig festival.

Mens man besøger Kyoto, kan man også besøge den smukke Fushimi Inari-taisha-shrine og Kinkaku-ji-templet, som begge har smukke kirsebærtræer.

 

Washington D.C., USA

Washington D.C. er kendt for sin årlige National Cherry Blossom Festival, som finder sted fra slutningen af marts til midten af april. Festivalen blev oprindeligt skabt for at fejre den japanske gave af 3.000 kirsebærtræer til USA i 1912.

Under festivalen kan man opleve forskellige begivenheder, såsom koncerter, parader og bådture på Potomac-floden, mens man beundrer de smukke træer i blomst.

 

Paris, Frankrig

Kirsebærtræerne

Pariserne elsker foråret, og en af de bedste måder at nyde denne tid på er at tage en tur langs Seinen. Her kan man beundre de smukke kirsebærblomster langs floden og nyde synet af Eiffeltårnet i baggrunden.

Jardin des Plantes og Parc de Sceaux er også gode steder at se kirsebærtræer i Paris.

 

Vancouver, Canada

Vancouver er et andet sted, hvor man kan nyde synet af smukke kirsebærblomster. Byen har over 40.000 kirsebærtræer, som blomstrer i slutningen af marts og begyndelsen af april.

Stanley Park er et fantastisk sted at se blomsterne, men man kan også opleve dem langs gaderne og i andre parker i byen.

 

 

Seoul, Sydkorea

Sydkorea er kendt for sin kirsetræ-festival, som finder sted hvert forår. Festivalen strækker sig over flere uger, og man kan opleve de smukke blomster i hele landet.

I Seoul kan man besøge Yeouido Park, som er fyldt med smukke kirsebærtræer, og der er også en årlig lysfestival, der fejrer de lyserøde blomster.

 

London, England

kirsebærtræerne

London er et andet sted, hvor man kan se kirsebærblomster i fuldt flor. Byen har mange parker og haver med smukke træer, men den mest kendte er Kew Gardens.

I Ked Gardens kan man opleve kirsebærtræerne i al deres pragt, men man kan også finde træer i andre områder af byen, som f.eks. Greenwich Park og Regent’s Park.

 

Stockholm, Sverige

Også i vores nabolands hovedstad, kan man opleve kirsebærtræerne i foråret. Kungsträdgården, også kendt som Kungsan, er et af de bedste steder at se blomsterne. Parken er fyldt med smukke træer og er et populært sted at tilbringe en forårsdag.

 

Berlin, Tyskland

kirsebærtræer

Kirsebærtræerne er også at finde i vores andet nabolands hovedstad – nemlig Berlin. Byen har flere parker med smukke træer, og man kan også finde dem langs gaderne. Det mest populære sted at se blomsterne er i Kirschblütenallee i bydelen Britz.

 

San Francisco, USA

San Francisco er også et godt sted at se kirsebærtræer- og blomster i USA. Byen har en årlig Cherry Blossom Festival, som finder sted i slutningen af april og begyndelsen af maj.

Festivalen omfatter parader, koncerter og andre begivenheder, og man kan også se de smukke blomster i Japan Town-området i byen.

 

 

Helsinki, Finland

Helsinki er et af de bedste steder at se kirsebærtræer i Finland. Byen har en årlig Cherry Blossom Festival, som finder sted i Kaivopuisto Park i midten af maj. Parken er fyldt med smukke træer og er et populært sted for picnic og andre aktiviteter.

 

Sydney, Australien

kirsebærblomster

Sidst men ikke minde er der Sydney i Australien. Byen har flere parker og haver med smukke træer, men det mest kendte sted er Auburn Botanic Gardens. Her kan man opleve de smukke blomster i fuldt flor og nyde den smukke udsigt over byen.

 

Uanset hvor man er i verden, er der altid et sted at opleve skønheden i forårets kirsebærblomster. Disse steder er kun et udvalg af de bedste steder at se blomsterne, men der er mange flere rundt om i verden. Hvis man har mulighed for det, er det absolut værd at rejse til et af disse steder for at opleve kirsebærblomsterne i fuldt flor og blive en del af den årlige fejring af foråret.

Rejsetilbud

Rundrejse til Skotland
lissabon
Rejse til Svalbard

I samme kategori

Magiske destinationer i London
ø-ferier
Weissenhaeuser Strand
Sejltur i Grønland

Mest læste

troldejagt i Danmark
Salzburg
Verdens største byer
De største lufthavne i verden

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)