Et krydstogt er en fantastisk måde at rejse på. Man føler en frihed ved at rejse på vandet, og hver morgen vågner du op til nye spændende destinationer. Vi har fundet de smukkeste og bedste krydstogtdestinationer i Europa til dig.

Her kan du opleve nye kulturer, landskaber, turisttilbud og få livsændrende møder. Så hvis du drømmer om at prøve et krydstogt, så overvej om dét krydstogt, du vælger, skal lægge vejen forbi én af disse charmerende europæiske destinationer.

Denne artikel er lavet med inspiration fra European Best Destinations.

 

Athen, Grækenland

Athen er én af de bedste krydstogtdestinationer i Europa og én af de mest historiske byer. Oplev bl.a. Akropolis eller Delphi nær Athen. Hvis du vil have mere, kan du forkæle dig selv med et 3-dages krydstogt i Aegina, Poros og Hydra. Eller du kan blot begive dig ud på oplevelse i Athen. Under alle omstændigheder er en rejse til Athen en uforglemmelig oplevelse, da det er én af de smukkeste europæiske krydstogtdestinationer.

 

Bedste krydstogtdestinationer i Europa

 

Madeira, Portugal

Velkommen til den smukkeste ø i Europa. Madeira er et perfekt sted for naturelskere, fugleelskere, vandreentusiaster, gastronomielskere, vinelskere, historieinteresserede, shoppingfans eller dem, som elsker overdådige paladser. Dette er en paradisisk ø. Svøm med delfinerne, besøg Funchals botaniske have eller de traditionelle Santana-huse.

 

Dubrovnik, Kroatien

Gør ligesom Hillary og Bill Clinton – få det bedste ud af Kroatien med en mellemlanding i Dubrovnik. Denne middelalderlige by er et eksempel på Kroatiens skønhed og rigdom – ét af de smukkeste lande i verden. Tag dig tid til at forkæle dig selv med unikke aktiviteter som et besøg i Montenegro med en dagstur til Sveti Stefan eller Mostar i Bosnien-Hercegovina. Der er også rigtig meget at opleve i Dubrovnik. Vi anbefaler dig guidede ture i den gamle bydel eller en guidet tur i halvkajak rundt i Dubrovnik. Sidstnævnte såfremt du er en anelse atletisk.

 

Kotor, Montenegro

Kotor er turismens ’juvel’. Byen ligger midt på et bevaret natursted og synes at være opfundet til glæde for dine øjne. Kotor er blev kåret til én af de bedste destinationer i Europa. Kom med og opdag denne utrolige by og stå tilbage med kun ét ønske: At vende tilbage så hurtigt som muligt. Vi råder dig til at besøge Kotor om sommeren under det internationale sommerkarneval. Her kommer mange karnevalsgrupper fra forskellige europæiske lande.

 

Bedste krydstogtdestinationer i Europa

 

Lissabon, Portugal

Lad dig blive lullet af de smukke lys på de overdådige bygninger i Lissabon hele dagen lang. Floden Tagus vil også forbløffe dig. Lissabon er bestemt én af de mest eksotiske byer i Europa. Du vil føle, at du er i San Francisco ved Golden Bridge og i Rio med den berømte statue af Cristo Rei.

Du vil føle fornøjelsen af at være i én af de smukkeste byer i Europa. Den bedste måde at opdage Lissabon på er ved at slentre rundt og gå i de smalle gader. For at få mest ud af Lissabon vil vi anbefale dig at booke et værelse på et hotel i hjertet af byen. Nogle af de bedste aktiviteter i byen kan være en Fado-koncert eller et 2 timer lang solnedgangskrydstogt langs Tagus-floden.

 

Barcelona, Spanien

Barcelona er én af de mest pulserende byer i Europa. Succesen at den er velegnet til alle slags turister og publikummer. Uanset om du er 7 eller 87 år gammel har Barcelona alt, hvad du behøver: Tapasbarer, vinbarer, strande, solskin, utrolig arkitektur eller nogle af de bedste shoppingmuligheder. Ja, Barcelona har alt, hvad der kan behage dig.

At besøge denne by under et krydstogt er en stor oplevelse. Tag på en rundvisning i Sagrada Familia og Park Güell samt en dagstur til Montserrat som er et kloster, der er bygget i Cataloniens bjerge.

 

Bedste krydstogtdestinationer i Europa

 

Rom, Italien

Når det gælder de bedste krydstogtdestinationer i Europa, må vi ikke glemme Rom. Den smukke by Rom er nok den eneste by, som i virkeligheden kan konkurrere med Paris. Fordyb dig i historien om én af de vigtigste civilisationer, der har sine spor i hele Europa. Besøg Colosseum, Vatikanet, St. Peter Basilica, Borghese Galleri eller forkæl dig selv med et besøg i Pompeji under en heldagstur fra Rom. Rom er betagende og uforglemmelig.

 

Zadar, Kroatien

Udnævnt til én af de bedste europæiske destinationer er Zadar betagende smuk. Denne by er utvivlsomt én af de smukkeste byer i Kroaten. Byen kombinerer historie, natur, fritidsaktiviteter, gastronomi og shopping. Zadar vil glæde familier, singler, unge og mindre unge. Du kan også opleve de smukke øer omkring Zadar. Derudover kan du forkæle dig selv med et besøg i Plitvice National Park, Krka National Park eller et tandemspring som giver en unik skydivingoplevelse.

 

Monte-Carlo, Monaco

Monaco er Rivieraens mest eksklusive destination. Den er elegant og blændende. Du vil føle, at du er på et James Bond-filmset. Du vil blive forbløffet over luksusbiler, prestigefyldte hoteller, kasinoer, Det kongelige palads og lystbåde. Dog er Monaco meget mere end alt dette: Fyrstendømmet vender sig mod sin fortid og sin fremtid. Det er en banebrydende by med hensyn til økologi. Hvis du vil sætte dig selv i James Bonds sko og forkæle dig selv, kan du booke en helikopter-sightseeingtur eller en Ferrari Driving Experience.

 

 

Santorini, Grækenland

Velkommen til paradis på jorden. Her må du ikke efterlade hverken kamera eller telefon hjemme – dette er noget, du må forevige. Santorini er meget fotogen, og du holder aldrig op med at tage billeder. Oplev Santorini mens du sejler i Grækenland eller bliv der i flere dage. Santorini er et spændende sted, og der er mange ting at foretage sig som f.eks. at opleve Catamaran Sun Cruise eller skabe sin egen drømmeferie i det blå hav i det Ægæiske Hav.

 

Nice, Frankrig

Nice er én af de smukkeste byer i Frankrig. Byen er både elegant og traditionel. Lav en mellemlanding mens du sejler i Europa eller benyt én af de travleste og største internationale lufthavne. Nice vil ikke skuffe dig med tilbuddet og kvaliteten af byens hoteller. Faktisk finder du nogle af Europas bedste hoteller her. Vi kan blandt andet anbefale overdådige Negresco Hotel. Det er et hundevenligt hotel. Hotelejeren elsker dyret så meget, at hendes hunde arvede paladset.