1. Burj Al-Arab, Dubai

Et af de mest overdådige hoteller i verden. Burj Al-Arab blev bygget færdigt i 1999 og med sine 321 meter, verdens fjerde højeste hotel. Hotellet ligger på en kunstig ø, forbundet til fastlandet med en 280 meter lang bro. Burj Al-Arab består kun af suiter, og den mindste er på hele 169 m2. Det smukke hotel er udformet som sejl, og lavet af arkitekten Thomas Wills Wright.

Læs mere om Dubai her.

 

2. The Plaza, New York

Har du penge til det, er det én af de fedeste hoteller i New York. The Plaza ligger midt i New York, med udsigt direkte til Central Park. Hotellet er fra 1907, og har i gennem årene haft mange forskellige ejere, heriblandt Donald Trump. 

Hotellet har også haft mange prominente gæster som bl.a. The Beatles og Liza Minnelli. Dog er hotellet måske mest kendt af de fleste fra ‘Alene Hjemme 2’ filmen. 

Læs mere om New York

Hoteller i New York - The Plaza


3. Caesars Palace, Las Vegas

Konkurrencen er stor på ‘The Strip’ i Las Vegas, og der er også flere andre kendte hoteller i Las Vegas, som kunne komme med på denne liste. Ceasars Palace er det første Tema hotel i Las Vegas, og åbnede i 1966.

Hotellet har ca. 4.000 værelser, et helt indkøbscenter og naturligvis et casino. Der har igennem tiderne været optræderne på Ceasars Palace med bl.a. Frank Sinatra, Celine Dion og Elton John. 

Læs mere om Las Vegas

 

4. Taj Mahal Palace Hotel, Mumbai

Taj Mahal Palace Hotel blev åbnede i 1903 og ligger i den indiske millionby Mumbai. Det spektakulære hotel har ca. 550 værelser, 44 suiter og ialt 9 restauranter. Af kendte besøgende igennem årene kan nævnes; Mick Jagger, Prins Charles, Bill Clinton og The Beatles.

Under 1. verdenskrig blev hotellet benyttet som militærhospital. Hotellet er dog desværre nok mere kendt for terrorangrebet i Mumbai i 2008, hvor mange mennesker mistede livet og Taj Mahal Palace Hotel blev hårdt beskadiget.

Hotel i Mumbai - Taj Mahal Palace Hotel


5. Beverly Hills Hotel, Los Angeles

Hotellet er et rigtigt kendis hotel, som også er berømt for at have lagt værelser til mange affærer blandt de kendte. Beverly Hills Hotel er bygget i 1912 og kendt for sine 23 bungalows i signaturfarverne lyserød og grøn. Hotellet har ialt 210 værelser og suiter.

Læs mere om Los Angeles og Beverly Hills

 

6. The Ritz, Paris

Dette luksus hotel ligger i hjertet af Paris og er fra 1898 – bygningen er dog helt tilbage fra 1700-tallet.. Da hotellet i sin åbnede 1898, var det dét først hotel i med elektricitet, telefon og badekar på alle værelser. Hotellet er blevet renoveret for mere end hele 2,5 mia kroner. Suiterne og baren på hotellet er opkaldt efter berømtheder som har boet på hotellet igennem årene, heriblandt; Charles Chaplin, Ernest Hemingway og Coco Chanel. 

Læs mere om Paris

Hoteller i Paris - The Ritz


7. Marina Bay Hotel, Singapore

Marina Bay Sands åbnede i Singapore i 2010. Hotellet er berømt for sin store infinity pool, med en spetakulær udsigt ud over Singapore. Poolen er en del af en 340 meter lang SkyPark på toppen af hotellet, hvor der er plads til ca. 4.000 gæster af gangen. Marina Bay Sands har 2.500 værelser fordelt over 57 etager. 

Læs mere om Singapore

 

8. Claridge’s, London

Londons nok mest kendte hotel åbnede tilbage i 1898. Hotellet er kendt at have haft mange royale boende. Under 2. verdenskrig boede både den norske, græske og jugoslaviske kongefamilie på hotellet. Værelse 212 blev sågar erklæret Jugoslavisk territorium, så den jugoslaviske kronpris kunne blive født på egen grund. 

Claridge’s er desuden kendt for sit store juletræ, som hvert år blive dekoreret af forskellige berømte designere.