Harzen

Sommer i Østrig: 7 aktiviteter du kan opleve i Zillertal

Mellem Tuxer Voralpen og Kitzbüheler Alpen ligger Zillertal – eventyrdalen i Tirol. Et tog suser gennem den brede dal, passerer frugtbart landbrugsland og skovklædte bjerge og giver et glimt af sneklædte tinder og den hurtigt strømmende Ziller-flod. Om du tager afsted alene, med venner eller har familie og børn med, er du garanteret en uforglemmelig oplevelse! Læs med her for 7 aktiviteter du kan opleve i Zillertal i Tirol.

 

1. Biking i Zillertal

Biking

Zillertal er et ideelt cykel- og mountainbikeområde. Over 800 km cykelruter inviterer dig til at opleve den umiskendelige panoramaudsigt over Zillertal-bjergene fra sadlen.

De dejlige brede dale giver forholdsvis lette cykelstier langs floden. Du cykler gennem smukke dale og passerer venlige bjergrestauranter og hytter, mens du cykler ad disse ruter.

Der er også mange ruter gennem enge i de høje bjerge for dem, der foretrækker at cykle på mountainbikes. De forskellige ruter er godt afmærkede. For familier er de rummelige, solrige og ofte fredelige dale ideelle.

 

2. Riverrafting i Ziller

Riverrafting

Vil du opleve noget enestående i din sommerferie og udforske Zillertals alpine natur på unikke måder? Med rafting på den brusende Ziller-flod kan du mærke vandets kraft og fremme holdånden, mens du og dine medrejsende navigerer i det pulserende vand i Zillertal.

Hvor Zemm møder Ziller, begynder handlingen! Rafting i Zillertal er en ideel aktivitet for alle aldre, også børn. Vandområdet mellem Mayrhofen og Hippach, der er omkring seks kilometer langt, har et par udfordrende sektioner for dem, der leder efter adrenalin.

Erfarne guider er klar til at sørge for, at alle forbliver sikre og har det sjovt. Der kræves ingen tidligere erfaring. Guidede rafting-eventyr tilbydes fra mandag til fredag mellem maj og oktober.

 

3. Hintertuxer Gletscher – stå på ski om sommeren

aktiviteter i Zillertal

Der er meget få steder i Europa, hvor du kan stå på ski 365 dage om året; Hintertux-gletsjeren i Zillertal er én af dem. Selv i højsommeren dækker sneen Alpernes tinder i Østrig, hvis man går højt nok.

På sit højeste punkt er Hintertux Glacier-skiregionen 3250 meter over havets overflade og er én af de største skidale i verden. Det er ganske utroligt, hvordan du problemfrit kan glide fra en varm sommerdag til et vinterlandskab på få minutter, når du klatrer op i en svævebane.

 

 

4. Canyoing i Zillertal – det perfekte sommereventyr i Østrig

Zillertal

Tordende vandfald, stærke strømme, enorme sten, der blokerer din vej. Du vil tro, der ikke er nogen vej igennem, men det er der! Tirol er det perfekte sted at prøve den spændende sport canyoning, hvor deltagerne skal smutte, glide og hoppe gennem nogle af regionens smukkeste vandløb.

Canyoning er det perfekte sommereventyr. Det involverer normalt en række aktiviteter, herunder rapelling gennem vandfald, hoppe i klippebassiner, glide ned af vandskakter, svømning, vade, scrambling og nogle gange endda dykning.

Erfarne guider leder dig og din gruppe og sørger for alt det nødvendige udstyr. Dette inkluderer en våddragt, hjelm og klatresele. De fleste canyoningaktiviteter er åbne for alle med et anstændigt fitnessniveau.

Der er forskellige sværhedsgrader man kan vælge imellem. Det er derfor muligt at have børn helt ned til 6 år med på nogle ruter.

Læs mere om canoyning i Zillertal her

 

5. Paragliding – En ekstrem oplevelse 

Paragliding

De, der elsker det ekstreme, kan få den ønskede spænding fra paragliding. Flyentusiaster vil finde ét af de smukkeste og største flyveområder i Europa. Med erfarne tandempiloter glider du ørneagtigt ned i dalen fra de smukkeste opsendelsessteder i Alperne.

Zillertal byder på adskillige muligheder for paragliding, både for piloter og gæster på tandemflyvninger. I Zillertal kan din drøm om at flyve gå i opfyldelse.

 

Hvis børnene er med på ferien i Zillertal

 

6. Masser af spændende legepladser for børnene

aktiviteter i Zillertal

Hvis der er én ting, der adskiller Zillertal fra enhver anden bjergdestination, er det dens enestående fokus på familievenlige aktiviteter. Uanset hvor du går hen, er der legepladser for børn overalt. Og vi taler ikke bare om almindelige legepladser med et par gynger, en vippe og en rutsjebane. Zillertal tager definitionen af ​​en legeplads til et helt andet niveau!

 

7. Vandland og friluftsbade i hele Zillertal

Zillertal

Solen hører sommeren til, ligesom feriehygge hører Zillertal til. Og længes du efter at køle af efter vandre- eller cykelture i den storslåede natur eller efter forfriskende eventyr, finder du uforglemmelige vandoplevelser.

Du behøver ikke at booke hotel med pool for at kunne blive kølet ned efter en lang dag. Alle Zillertal-regioner byder nemlig på et stort udvalg af friluftsbade og vandverdener, der garanterer sjov og afslapning for både store og små.

Rejsetilbud

Ringkøbing Fjord
Romantik og wellness i Ringkøbing
Se rejsetilbud
Manon Les Suites
Luksuriøst ophold på Bali hotel i København
Se rejsetilbud
Spaophold på hotel Vejlefjord
Spaophold på Hotel Vejlefjord
Se rejsetilbud

I samme kategori

Italien
Harzen
Salzburgerland
Oktoberfest

Mest læste

troldejagt i Danmark
krydstogt rhinen
Italien
De største lufthavne i verden

Forsiden netop nu

Halloweenoplevelser
Italien
Thailand øer
Harzen
Disneyland Paris
Salzburgerland
Oktoberfest
imgonline-com-ua-CompressToSize-aBa1V0H1SFTwtsw

Mest læste

Danmark

Halloweenoplevelser
Weekendophold
Hindsgavl slot
rejser efter baeredygtighed

Skiferie

schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar
skisportssteder i Østrig

Camping

Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus
ø-ferie i Danmark
USA

Rejsetilbud

porto-343487_640
Julemarkedsrejse
imgonline-com-ua-CompressToSize-DknBXQbqlP
imgonline-com-ua-convertv6H1m65qGtwx
Bucketlist
porto-scaled-e1662661879568
mountains-5732202_640

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s og Vagabond’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)