Den ultimative guide til aktive rejsende på alle niveauer

Nu hvor vi er gået ind i det nye år, er der mange rejsende der gerne vil have en ny start. Man vil gerne lade batterierne op med en ferie og genfinde sig selv i det nye år med en sund livsstil og et nytårsforsæt om at være mere aktiv.

Ifølge en undersøgelse af booking.com er mere end 1/3 af de danske rejsende desuden mere tilbøjelige til at bo på overnatningssteder med wellness-faciliteter som f.eks. fitnesscenter eller swimmingpool end før pandemien.

Vi har derfor udvalgt nogle inspirerende rejsemål, der er tilpasset forskellige fitnessniveauer. Uanset om du er nybegynder, friluftsentusiast, vandhund eller fitnessfanatiker, kan du starte det nye år med det perfekte fitnessophold, der er tilpasset dine interesser.

 

Nybegynderen: Tulum, Mexico

Tulum ligger ved den caribiske kyst på Yucatán-halvøen og er kendt for sine idylliske sandstrande og arkæologiske ruiner. Det er det perfekte rejsemål for dem, der vover sig ud i fitness for første gang, og som gerne vil have en blid start på det. Her kan man nemlig finde en række yogasteder for begyndere og et bredt udvalg af imponerende wellnesscentre og yogastudier, der er designet til at passe til ethvert budget.

Derfor er det ikke overraskende, at Booking.coms rejsende anbefaler Tulum for Yoga. Du kan deltage i en helende kakaoceremoni, meditere ved stranden på et resort, blive renset godt igennem i en svedehytte eller endda dyrke yoga på paddleboard.

 

Zakopane

 

Eventyreren: Zakopane, Polen

Denne smukke ferieby ligger i det sydlige Polen og er den ideelle base, hvis du skal på vandretur i Tatra-bjergene. Det er nemlig den højestliggende by i Polen. Der findes talrige vandrestier i bjergene, både til nybegyndere og mere øvede. Dette forklarer hvorfor, at Zakopane er ét af de mest anbefalede rejsemål i verden til bjergbestigning ifølge rejsende på Booking.com.

 

Friluftsentusiasten: Estosadok, Rusland

Estosadok er et fortryllende landområde ved Mzymta-floden. Det er det mest anbefalede rejsemål til alpint skiløb af rejsende på Booking.com. Der er masser af skisportssteder og snowboardområder.

Her kan du få pulsen op og nyde den friske luft. Derudover kan du springe bungyjump og gå på zipline på en heldagstur til Krasnaya Polyana and Skypark Tour.

 

aktive rejsende

 

Vandhunden: Kho Tao, Thailand

Med roligt og klart vand og stabile temperaturer hele året rundt er der ingen tvivl om, at palmeøen Kho Tao er et ideelt sted for dykkere. Det lader de rejsende på Booking.com til at være enige i.

Det er nemlig ét af de mest anbefalede rejsemål, når det gælder dykning. Dykkerne kan udforske de smukke undervandslandskaber, der er fyldt med koralrev, eksotiske fisk og rester af skibsvrag. Det er også et perfekt rejsemål for nybegyndere, da der er mange dykkerskoler på øen. Kyndige dykkerinstruktører lærer dig alt om at dykke og hjælper dig med at få dit dykkercertifikat.

 

Fitnessfanatikeren: Budapest, Ungarn

Den majestætiske by Budapest er Ungarns hovedstad. Budapest har et væld af fitnesscentre, og på nogle af dem er der endda restauranter, mulighed for massage og saunaer. Fra kampsport og styrkeløft til aerobics – du kan finde alle former for motion i fitnesscentrene i Budapest.

Der er endda gratis sportsparker (inklusive udstyr) rundt omkring i byen. Her kan folk dyrke mere end 15 forskellige typer sport. Det primære formål med disse sportsparker er få byens beboere til regelmæssigt at dyrke fysiske aktiviteter. Og hvis det ikke er nok til at overbevise dig, så er Budapest også det højest rangerede rejsemål for wellness blandt rejsende på Booking.com. Der er en bred vifte af wellnesscentre og berømte termiske bade.

 

Rejsetilbud

Rejse til Jordan
Rejse til Jordan
Se rejsetilbud
Langhoff & Juul
Gastronomisk ophold på Langhoff & Juul Boutique Hotel
Se rejsetilbud
Best Travel
Krydstogt på Donau
Se rejsetilbud

I samme kategori

Togo, Pelle Hvenegaard
populære rejsemål i 2023
Lokale unge i landsbyen Kfar Kama, Israel
hotel dubai

Mest læste

Togo, Pelle Hvenegaard
troldejagt i Danmark
Ferie med børn
Togrejse

Forsiden netop nu

Togo, Pelle Hvenegaard
All-inclusive resorts
photographer-g4ab2a9fc9_640
Weekendophold i Randers
populære rejsemål i 2023
Lokale unge i landsbyen Kfar Kama, Israel
hotel dubai
Togrejser for 2023

Mest læste

Danmark

Weekendophold i Randers
Kroophold
Juleophold
julemarked i tivoli

Skiferie

Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie
skiferie i Zillertal

Camping

Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus

Rejsetilbud

Zillertal
Solnedgang på Mallorca
Stranden i Tel Aviv
zakynthos-1281685_640
Vorarlberg
Australiens bedste rejseoplevelser
Ferie for Alle

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)