Mange danskere venter til sidste øjeblik med at beslutte sig for, hvordan de ønsker at holde sommerferie i år. Og på nuværende tidspunkt er der et virkeligt stort udbud af charterrejser til nogle af danskernes favoritrejsemål.Normalt ville en afbudsrejse være dyrere, og der ville være færre at vælge imellem, men sådan ser situationen slet ikke ud lige nu. Der er rigtig mange afbudsrejser at blive fristet af, og priserne er under pres.

Priserne kan dog hurtigt ændre sig. Dette kommer bl.a. an på, hvordan vejret i Danmark er. Er der udsigt til 3 uger med sommerregn, vil priserne automatisk stige lidt, hvorimod hvis vejret er +25 grader og høj sol hver dag, vil afbudsrejserne være billigere.

Læs med her og få et overblik over attraktive afbudsrejser nu og her.

 

Afbudsrejser med Apollo

Hvis du bestiller en afbudsrejse med Apollo, kan du rejse fra Kastrup eller deres andre øvrige lufthavne. Her er der mulighed for at gøre et kup blandt billige pakkerejser med fly og hotel, uspecificeret indkvartering samt last-minute flybilletter. Specielt på Kreta har Apollo mange pt.

Eksempler på afbudsrejser hos Apollo:

 • Fra Kastrup Lufthavn til Rhodos  tur/retur –> 2.998 kroner pr. person i en uge.
 • Fra Kastrup Lufthavn til Fuerteventura –> 3.168 kroner pr. person hvor man får 1-værelses lejlighed (til to voksne) i en uge.
 • Fra Kastrup Lufthavn til Chania tur/retur –> 1.997 kroner pr. person i en uge.

Læs mere lige her

 

Afbudsrejser

 

Afbudsrejser med SPIES

Hos Spies kan du også finde et hav af formidable afbudsrejser til mange populære rejsemål. Ønsker du at rejse til Cypern eller Madeira kræver det en negativ PCR-test, såfremt du ikke er færdigvaccineret eller immun overfor Covid-19. Derfor er det ikke muligt at bestille en afbudsrejse mere end 36 timer før til disse rejsemål. På denne måde er du sikret at have et gyldigt testresultat, når du skal rejse. Derudover skal du være opmærksom på, at hvis du ønsker at rejse til Grækenland, skal rejsen bestilles senest klokken 18.00 dagen før, da du skal kunne nå at udfylde en indrejseformular.

Eksempler på afbudsrejser hos SPIES:

 • Fra Odense Lufthavn til Mallorca tur/retur –> 1.595 kroner pr. person (dette er kun prisen for flybillet).

Du kan læse meget mere om de attraktive afbudsrejser med SPIES lige her

 

Afbudsrejser med Bravo Tours

Hos Bravo Tours har de også et hav af billige og gode afbudsrejser. De har et stort udbud af billige rejser og last-minute tilbud til stærkt reducerede priser. På deres hjemmeside kan du filtrere søgningen for din afbudsrejse til specifik lufthavn, om det skal være singlerejse eller de bedste tilbud.

Eksempler på afbudsrejser hos Bravo Tours:

 • Fra Københavns Lufthavn til Rhodos tur/retur –> 2.499 kroner pr. person (dette er kun prisen for en flybillet).
 • Fra Aalborg Lufthavn til Rhodos tur/retur –> 2.499 kroner pr. person (dette er kun prisen for en flybillet).
 • Fra Billund til Rhodos  tur/retur –> 2.999 kroner pr. person (dette er kun prisen for en flybillet).

Få et overblik over Bravo Tours’ afbudsrejser her

 

 

Last minute rejser med TUI

På nuværende tidspunkt har TUI afbudsrejser til én af Middelhavets perler: Grækenland. Oveni får du TUIs Tryghedsgaranti med i prisen, som gør, at du er sikret, hvis restriktionerne skulle ændre sig hurtigt.

Eksempler på afbudsrejser hos TUI:

 • Fra Københavns Lufthavn til Ixia på Rhodos inkl. 7 nætter på hotel –> 5.162 kroner, hvor fly og overnatning er inkluderet.
 • Fra Københavns Lufthavn til Samos i Grækenland inkl. 7 nætter på hotel –> 6.406 kroner for 2 personer hvor fly og overnatning er inkluderet.

Tryk her for at læse mere om TUIs afbudsrejser

 

Last minute rejser med Sunweb

Er hverdagen blevet en anelse for trist og grå? Så har Sunweb mange forskellige og solrige destinationer på listen over afbudsrejser samt last-minute rejser. Der er afgang fra Kastrup, Billund og Aalborg. De mest populære destinationer er Bulgarien, Grækenland, Spanien, Cypern, Portugal, Egypten og Tyrkiet.

Eksempler på afbudsrejser hos Sunweb:

 • Fra Billund Lufthavn til Kos med en rejseperiode på 8 dage inkl. overnatning –> 3.575 kroner pr. person hvor fly og overnatning er inkluderet.
 • Fra København Lufthavn til Sunny Beach med en rejseperiode på 8 dage inkl. overnatning –> 3.632 kroner pr. person hvor fly og overnatning er inkluderet.

Få overblikket over Sunwebs afbudsrejser lige her.

 

Afbudsrejser