Oplev Aarhus og nyd campinglivet


Er du én af dem, der både elsker campinglivet og storbyen, og vil du gerne kombinere de to på din næste ferie? Så er det nu, du skal læse videre! På en ferie hos Aarhus Camping kan du nemlig få det bedste fra to verdener.

Aarhus Camping ligger i Lisberg i Aarhus N. Det er nemt og hurtigt at komme ind til Aarhus midtby med både offentligt transport (bus) og bil. Pladsen ligger samtidig både tæt ved motorvejen og midt i Lisbjerg skov i grønne og naturskønne omgivelser, der indbyder til både vandre- og cykelture. Der er altså mange muligheder for en afvekslende ferie hos Aarhus Camping. 

 

Aarhus Camping, pool

 

Danskerne elsker camping


Danmark er det land i Europa, som har flest campister i forhold til indbyggertal. Intet mindre end 700.000 danskere kan betegnes som campister. Men hvorfor elsker vi danskere camping? Det er der flere gode grunde til.

En undersøgelse blandt nuværende campister, og folk der ønsker at blive campister viser, at de værdier, som danskerne forbinder med campinglivet, er familieferie, afslapning, socialt samvær og hygge. Derudover sætter campisterne pris på fleksibiliteten og friheden ved campinglivet samt dét, at man er tæt på naturen.

Størsteparten af danske campister er børnefamilier og dernæst er det par uden børn. Børnefamilierne elsker det, fordi børnene er aktiveret, møder nye venner og leger. Og når børnene har det godt, så nyder forældrene det og kan slappe af.  Parrene uden børn nyder campinglivet, fordi de sætter pris på fleksibiliteten og friheden til at kunne tage lige netop derhen med sin campingvogn, hvor man har lyst.

 

hytter på aarhus camping

 

Aarhus Camping – en moderne campingplads


Aarhus Camping tilbyder alle de faciliteter, som man forventer af en moderne campingplads. Der er både mulighed for at spille minigolf og pool samt at bade i den opvarmede svimmingpool, der er åben fra midt i juni til midt i august.

Campingpladsen har 21 hytter med plads op til 6 personer, der udlejes både sommer og vinter. Derudover er der selvfølgelig almindelige pladser med strøm på mellem 80 – 160 m2 samt teltpladser og special-armerede pladser til autocampere. Man kan også booke et ophold i et hyggeligt Villa-telt til enten 2, 4 eller 4/6 personer.

Af øvrige faciliteter kan nævnes: Cafeteria, mindre butik, tv-stue samt trådløst internet (tilkøb). Der er selvfølgelig også en servicebygning med familierum, puslerum, vaskeri, køkken og tørrerum.

 

 

Campingferie Aarhus


En campingferie hos Aarhus Camping er perfekt for både børnefamilien eller voksne par, da man både kan slappe af på pladsen, spille kort, grille, bade i poolen eller læse en god bog. Man kan også rive en dag ud af kalenderen og tage ind til byen og spise frokost på én af de hyggelige caféer ved åen, tage på kunstmuseet Aros eller besøge andre musser og oplevelsessteder.

Hvis man tager cyklerne med, kan man tage på opdagelse på cyklerne i de skønne omkringliggende områder, og efter at have fået sved på panden kan man slutte dagen af med en dukkert i poolen. På en campingferie kan man næsten ikke undgå at komme tættere på hinanden, når man får nye fælles oplevelser.

Campingferie kan gøres på mange måder. Er du ikke til det simple liv i et telt eller campingvogn, kan du booke én af de dejlige hytter. Så får du både smagt på campinglivet, samtidig med at du ikke går på kompromis med komforten. Hytterne har alle separat soveværelse, eget bad og toilet, køkken med ovn, kogeplade og kaffemaskine, dyne, puder, tv, el og radiator. Så – det kan godt være det ikke er helt som at være derhjemme, men næsten. Du behøver jo heller ikke at lave aftensmad selv hver aften i hyttten. Nyd friheden og tag hen på campingpladsens cafeteria, der serverer god dansk ”mormor mad”, grillretter, pizza og burger. Man kan også få take away, så man stadig kan spise sin mad i de rolige omgivelser i hytten. Snyd heller ikke dig selv for at prøve cafeteriaets lækre gammeldags isvafler! 

Aarhus Camping er altså et skønt sted at tage på din næste campingferie. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke oplevelser og aktiviteter der skal krydre dit ophold hos Aarhus Camping.

Rejsetilbud

Rejse til Istanbul
Hotel Pinenhus
Facaden af Stammershalle Badehotel

I samme kategori

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Mest læste

troldejagt i Danmark
Salzburg
Verdens største byer
De største lufthavne i verden

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)