Harzen

Alle 7-stjernede hoteller i verden

Nu undrer du dig måske over, at der står 7-stjernede hoteller i overskriften. Men du læste ganske rigtigt. Den uofficielle bedømmelse er opstået på baggrund af hotelgæster og -elskere og selvfølgelig også journalister, der dækker over hotellers høje niveau af service og indkvartering. Det er overdådige hoteller med gulddekorationer og butlerservice i verdensklasse. Læs med i nedenstående, hvor vi har listet 7 af de mest luksuriøse hoteller i verden.

 

Nr. 1 blandt 7-stjernede hoteller: Burj Al Arab – Dubai, De Forenede Arabiske Emirater

Burj Al Arab skiller sig ud, fordi det er ét af de højeste hoteller i verden og står placeret på en kunstig ø i Dubai. Ønsker du at prøve én af deres suiter med egen butler, biograf, chauffør og privat indtjekning? Så vil du uden tvivl få en oplevelse udover det sædvanlige. Dog er sådan en oplevelse ikke gratis, og du vil skulle forvente at betale i omegnen af 20.000 USD pr. nat.

 

 

7-stjernede hoteller
Signiel Seoul

 

Signiel Seoul – Seoul, Sydkorea

I Lotte World Tower, endnu én af verdens højeste bygninger, ligger et andet 7-stjernet hotel. Du vil opleve kokke med Michelin-stjerner på skuldrene og gæsteankomst med helikopter. Dog er priserne på dette hotel ikke i nærheden af de resterende på denne liste, men forvent at en nat koster ca. 1000 USD.

 

Laucala Island Resort – Fiji

Ved det sydlige Stillehav ligger Laucala Island Resort. På den lille ø finder du 25 private villaer, og her kan du med garanti nyde en meget luksuriøs strandferie. Det er et hotel, der er kendt blandt den rigere befolkning, der benytter hotellet som et åndehul og tilflugtssted. Priserne på dette hotel varierer fra 4.000 til 55.000 USD pr. nat.

 

7-stjernede hoteller
Emirates Palace

 

Emirates Palace – Abu Dhabi, De Forenede Arabiske Emirater

Et andet hotel i De Forende Arabiske Emirater, som har tilegnet sig de uofficielle 7 stjerner, er Emirates Palace. Denne gang skal du til Abu Dhabi, og her vil du opleve et hotel, der er særdeles flot udsmykket. Du vil bl.a. blive mødt med lysekroner lavet af Swarovskisten. Værelsesprisen spænder bredt fra ca. 350 til 11.000 USD pr. nat.

 

Pangu 7-stjernet hotel – Beijing, Kina

Endnu et 7-stjernet hotel finder du beliggende i Beijing. Det er et drageformet hotel, der indbyder til ren luksus. De 7 stjerner har hotellet fået tildelt grundet dets Sky Courtyard suiter, hvorfra der er en imponerende udsigt.

 

Taj Falaknuma Palace
Taj Falaknuma Palace

 

Taj Falaknuma Palace – Hyderabad, Indien

Et hotel, der har en historie tilbage fra 1884, er Taj Falaknuma Palace. Det har et royalt touch, og du vil uden tvivl føle dig behandlet som en sand konge på stedet. Grundet hotellets historie fungerer det i dag også som et museum, hvor du f.eks. kan opleve gamle dyre møbler.

Hotel President Wilson – Genève, Schweiz

Selvom dette hotel ikke har fået tildelt 7 stjerner, synes vi alligevel, at det er nævneværdigt. Dette skyldes, at hotellet danner ramme for verdens dyreste og største suite. Det er den såkaldte Royal Penthouse Suite, der er indrettet med 12 soveværelser, skudsikre vinduer, verdens største tv, et flygel samt billardbord. Derudover har suiten den flotteste udsigt over Genévesøen. For sådan en overdådig og luksuriøs oplevelse skal du betale i omegnen af 80.000 USD

Harzen

Rejsetilbud

Rejsetilbud Mallorca
Rejsetilbud Mallorca inkl. udflugter
Se rejsetilbud
Bandholm Badehotel
Bandholm Badehotel
Se rejsetilbud
Luksusrejse til USA
Luksusrejse til USA: Boston, New York og Washington
Se rejsetilbud

I samme kategori

Bucketlist
16_Sao-_Lourenco_do_Barrocal_travelmore-min
Bådferie
alene

Mest læste

troldejagt i Danmark
krydstogt rhinen
Italien
De største lufthavne i verden
Small Danish Hotels

Forsiden netop nu

Halloweenoplevelser
Italien
Thailand øer
Harzen
Disneyland Paris
Salzburgerland
Oktoberfest
imgonline-com-ua-CompressToSize-aBa1V0H1SFTwtsw

Mest læste

Danmark

Halloweenoplevelser
Weekendophold
Hindsgavl slot
rejser efter baeredygtighed

Skiferie

schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar
skisportssteder i Østrig

Camping

Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus
ø-ferie i Danmark
Harzen

Rejsetilbud

porto-343487_640
Julemarkedsrejse
imgonline-com-ua-CompressToSize-DknBXQbqlP
imgonline-com-ua-convertv6H1m65qGtwx
Bucketlist
porto-scaled-e1662661879568
mountains-5732202_640

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s og Vagabond’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)