3 fortryllende påskerejser i 2023

Denne artikel er skrevet i samarbejde med Vitus Rejser

 

Vinterens kolde, mørke dage er så småt ved at være forbi os, mens vi går det friske forår i møde. Efter en lang periode med tykke sweatre og indendørs hygge, er det blevet tid til at nyde forårets dejlige sol! Og hvilken bedre måde at gøre det på end at tage på påskeferie i en af Europas mange skønne byer?

 

Påsken 2023

I 2023 falder påsken i uge 14. Det vil sige fra den 6. april til den 10. april. Påskedagene strækker sig over Skærtorsdag den 6. april, Langfredag den 7. april, Påskedag søndag den 9. april og 2. Påskedag mandag den 10. april.

Vitus Rejser tilbyder en række spændende påskerejser til forskellige destinationer i påskedagene. Læs mere om 3 af dem her:

 

Lüneburg & De tyske hansestæder

Lüneburg
Billede: vitus-rejser.dk

På denne busrejse kommer i forbi Nordtysklands dejligste byer! Rejsen starter i storbyen Hamborg med en byrundtur i bus, hvorefter der er tid til at gå på opdagelse i byen på egen hånd. 

Herefter går turen videre til charmerende Lüneburg. Her vil i bl.a. opleve det tyske Saltmuseum og byens rådhus. Afslutningsvis skal i nyde en hyggelig fællesmiddag på Seminaris Hotel Lüneburg.

3. dagen går til hansestæderne Stade og Buxtehude. I Stade skal i bl.a. ombord på et lille skib, der tager jer på en sejlads på Elben. Buxtehude er den ældste menneskeskabte byhavn i Nordeuropa og havnen ser stadig stort set ud, som den gjorde, da den blev bygget for over 700 år siden.

Udover dette inkluderer rejsen en udflugt til naturskønne Lüneburger Heide og et lille stop i hyggelige Lübeck.

Læs mere om rejsen her.

 

 

Barlinek & Det Idylliske Polen

Barlinek påskerejser
Billede: vitus-rejser.dk

En af de populæreste påskerejser tager dig til den hyggelige polske by, Barlinek. Her vil du opleve de dejlige omgivelser både til lands og til vands med bl.a. en byvandring og en sejltur på Barlinek Sø.

I Barlinek skal i også på et bryggeribesøg til det lokale bryggeri. Smag på det gode polske øl og bliv klogere på, hvordan man brygger øl som i gamle dage.

Derudover skal i også forbi både Gorzow og en af Polens største byer, Stettin. Oplev bl.a. byens nyrenoverede centrum samt dets museum for teknologi og transport. 

Læs mere om rejsen her.

 

Rejs med til den gamle hansestad Hamborg

Hamborg

Kør med på en smuttur syd for Femern Bælt, og oplev Hamborgs sprudlende kulturliv, spændende arkitektur og unikke charme. Hamborg er også en af Europas rigeste byer – og her sker der altid noget, lige meget hvor man befinder sig.

På Reeperbahn og i Skt. Pauli-kvarteret er der altid liv og glade dage, og der er rigtig gode shoppingmuligheder i de attraktive forretningsarkader, som for eksempel Europa Passage, Alsterarkaden eller i de mondæne gågader i centrum og langs berømte boulevard Jungfernstieg. Hamborg har desuden et meget stort udvalg af musicals, teater og andre kulturelle tilbud.

Er du interesseret i at se en forestilling under besøget, anbefaler vi dog, at du selv reserverer billetter hjemmefra.

Læs mere om rejsen her.

 

Læs mere om de adskillige påskerejser som Vitus Rejser tilbyder her.

Rejsetilbud

I samme kategori

Forår i Europa
interrail
Caribien
Solorejsens opvågning

Mest læste

troldejagt i Danmark
Ferie med børn
Verdens største byer
Togrejse

Forsiden netop nu

Kirsebærtræerne
Forår i Europa
Dansk gastronomi
interrail
Romantiske hoteller i verden
Caribien
Grønland
Solorejsens opvågning

Mest læste

Danmark

Dansk gastronomi
Naturoplevelser i Danmark
Outdoorshow
Dansk Golfshow

Skiferie

Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie
skiferie i Zillertal

Camping

Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus

Rejsetilbud

belgium-3590656_640
Naturoplevelser i Danmark
Skotlands højdepunkter
Backpackerdestinationer
khiva-198684_640
dykke med hajer
Påskerejser

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)