Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Drømmer du om interrail? Få inspiration til ruten her

At tage på interrail er blevet et overgangsritual for unge i de senere år. Hvis du ikke har vandret rundt i Europa med en rygsæk, der er for stor til at bære, mens du har boet på nogle risikable hostels, har du så overhovedet rejst?

Europa er tæt pakket med så mange forskellige kulturer og landskaber, så hvor skal man overhovedet starte? Vi giver dig nogle forskellige bud på en billig, miljøvenlig og fleksibel ferie her:

 

På interrail gennem Europas billigste byer

Interrail
Ruin-bar i Budapest

Lad ikke dine rejser begrænses af, hvad der er på din bankkonto! Planlæg en interrail til de billigste europæiske byer, og du vil udforske mere, mens du bruger mindre. 

Europa har masser af fantastiske steder, der er venlige mod din pengepung. Følg denne rejseplan med Europas 10 billigste byer!

Ruten tager dig igennem:

  1. Warszawa, Polen
  2. Kraków, Polen
  3. Český Krumlov, Tjekkiet
  4. Bratislava, Slovakiet
  5. Budapest, Ungarn
  6. Zagreb, Kroatien
  7. Beograd, Serbien
  8. Sarajevo, Bosnien-Hercegovina
  9. Sofia, Bulgarien
  10. Bukarest, Rumænien

 

 

I alle byerne vil den gennemsnitlige daglige kost på et budget sjældent overstige 30€. 

På Krakows markedsplads ”Plan Nowy” finder du et væld af prisvenlige boheme-cafe- og barer. I Sarajevo er byens smukke kirker og moskeer med gratis entre. I Zagreb kan du besøge Museum of Broken Relationships, som er sjovt og tragisk på samme tid. 

Derudover byder alle byerne på smagfuld, lokal mad og ikke mindst øl til billige penge. Tag for eksempel på en af Budapests populære ruin-barer, for en fest du sent vil glemme!

 

Det bedste af Italien

Cinque Terre
Farverige bygninger i Cinque Terre

Denne romantiske rute giver dig mulighed for at nyde de mest klassiske italienske byer på korte togrejser.

Ruten tager dig igennem:

  1. Rom
  2. Firenze
  3. Venedig
  4. Verona
  5. Milano
  6. Manarola (Cinque Terre)

 

Start din tur i det verdensberømte Rom for at besøge dets forunderlige vartegn, såsom det romerske Colosseum, Vatikanstaten og Forum Romanum.

Fortsæt din rejse i Firenze, Venedig og Verona for at opleve autentisk italiensk historie, romantik og køkken blandt andre italienske lækkerier.

Afslut din tur i modehovedstaden Milano, før du tager til Cinque Terres ro.

 

Interrail ft. Instagram-værdige byer

Instagram-venlig interrail

Hvem vil ikke gerne både rejse og blære sig med det på instagram på samme tid? Denne rejse tager dig igennem nogle af Europas mest fotogene lokationer.

Ruten tager dig igennem:

  1. Paris, Frankrig
  2. Strasbourg, Frankrig
  3. Konstanz, Tyskland
  4. Zürich, Schweiz
  5. Tirano, Italien
  6. Milano, Italien
  7. Genève, Schweiz

 

 

Fang solnedgangen fra Sacré-Cœur kirken, for en spektakulær udsigt over picture-perfect Paris. Mød Zürichs mange ansigter, hvor bankverdenens glatte overflade blander sig problemfrit med cool alternativ kultur

Fra kunsten og arkitekturen til de skarpe lys og barer, vil du aldrig mangle ting at se og lave i den livlige modehovedstad Milano. Der er mere i Genève, end man kan se. Kom til landskabet ved søen, og forelsk dig i boheme-barer og forskellige butikker.

Alt i alt byder denne rejse på rige muligheder for at opleve smukke naturlandskaber og populære seværdigheder. Og selvfølgelig opdatere instagramfølgerne med det hele undervejs!

 

Oplev århundrede gamle vartegn med Airbnb-arvs-ruten

Zaragoza
Zaragoza

Udforsk Airbnbs nye historiske boligkategori med denne kuraterede Interrail-rute, og bliv inspireret til at skabe din egen kulturarvstur i Europa med et Interrail Pass. 

Disse skræddersyede rejseplaner forbinder forskellige europæiske destinationer, der tilbyder det bedste udvalg af historiske hjem tilgængelige på Airbnb.

Ruten tager dig igennem:

  1. Verona, Italien
  2. Stuttgart, Tyskland
  3. Strasbourg, Frankrig
  4. Montpellier, Frankrig
  5. Zaragoza, Spanien

 

Ligesom Shakespeare kan du vælge Verona til at skabe din scene. Selvom ruten kun begynder her, er den middelalderlige gamle bydel og det romerske amfiteater fra det 1. århundrede nok til at efterlade enhver historieinteresseret forelsket.

Dernæst er Stuttgart, hjemsted for nogle af Tysklands mest berømte bilmærker. Og så Strasbourg, hovedstaden i Grand Est-regionen, hvor bindingsværkshuse i tysk stil blandes problemfrit med karakteristisk fransk arkitektur.

Godt vejr året rundt kombineret med rigelige vartegn gør Montpellier til det perfekte sted at komme udenfor og udforske. 

Sidste stop på ruten er Zaragoza, hovedstaden i Aragon-regionen. Når du udforsker byen, kan du gå en tur gennem tiden ved at nyde indflydelsen fra kristne og islamiske arkitektoniske stilarter, der spænder over hundreder af års historie

Rejsetilbud

Restauranten fra havnen 2-preview
Krydstogt på Rhinen
Rejse til Gardasøen

I samme kategori

Berlin (udvalgt billede)
Innsbruck (3)
Valencia, Spanien
hawaiianske øer

Mest læste

troldejagt i Danmark
De største lufthavne i verden
verdens farligste landingsbaner
Kirsebærtræer

Populære kategorier

Information

Nyhedsmail

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)