10 steder i Europa, der er fantastiske at besøge om sommeren

At rejse i Europa om sommeren er den bedste tid på året, når du vil udforske charmerende gader, der vrimler med historie. Nyd læskende god mad og fordyb dig i en kultur, der er så interessant og forskelligartet, at du ville ønske, rejsen aldrig sluttede. Vi har samlet 10 fantastiske steder, du skal besøge i Europa om sommeren.

 

Lissabon, Portugal

Ingen europæisk rejse er komplet uden et besøg i Lissabon. Generøs og entusiastisk af natur, vil portugiserne byde dig velkommen med varme smil og solide måltider. 

Her er der mange historiske bygninger at stå i ærefrygt for. Fra Sao Jorges slot til Santa Justa-liften og Ponte 25 de Abril-broen. Parque Eduardo VII er byens største park. Den tilbyder uden tvivl den bedste udsigt over Praça Marquês do Pombal, Avenida da Liberdade og den funklende Targus-flod.

Sørg for at afsætte tid til en hurtig strandtur og til at nyde pastel de nata, landets lækre dessert. 

 

Dubrovnik, Kroatien

Det er let at se, hvorfor Dubrovnik er blevet døbt “Adriaterhavets Perle.” Omgivet af ældgamle stenvægge og krydret med orange tegltag, er denne sydøstlige kroatiske perle en af ​​de mest fantastiske byer på den dalmatiske kyst og et af de bedste steder at besøge i Europa om sommeren.

Dubrovniks gammeldags skønhed, fængslende turistattraktioner og populære dagskrydstogter til Elafiti-øerne gør dette til et hot spot for rejsende om sommeren. Og glem ikke maden – det er næsten umuligt at vælge en dårlig restaurant. 

 

Reykjavik, Island

Reykjavik

Reykjavik er måske ikke det første sted, du kommer til at tænke på, når du overvejer steder at besøge i Europa. Men det bør bestemt være på din liste. 

Mens mange mennesker flyver til Island i håb om at få et glimt af nordlyset, vælger nogle rejsende sommeren for endeløst solskin. 

Forestil dig dette: Farverige marker med grønt og blomster, blå himmel ved siden af ​​Blue Lagoons helbredende vand og næsten perfekt vejr.

Udover Moder Naturs kunstværker er hovedstaden Reykjavik den største i landet. Her finder du charmerende butikker og restauranter og en fantastisk betonkirke, kaldet Hallgrimskirkja. 

 

 

Kreta, Grækenland

Det er let at se, hvorfor Kreta anses for at være et af de bedste steder at besøge i Europa om sommeren. Denne græske skønhed er et paradis for rejsende, der elsker frisk mad, historiske fortællinger, arkæologiske steder og den fantastiske udsigt over lyse azurblå bølger.

Populære turistbyer på Kreta omfatter Chania, Agio Nikolaos og Rethymnon. Kretas bløde sandstrande kan du ikke gå glip af, især hvis du leder efter en måde at opsuge sommerens varme stråler. 

Hvis du kun har tid til at besøge én strand, så sæt Elafonissi-stranden øverst på din liste. Det er en af ​​de bedste lyserøde sandstrande i verden og ligger kun to timer fra den populære by Chania.

 

Rom, Italien

Europa om sommeren: Rom

Rom er et romantisk sted at rejse i Europa på alle årstider. Men den klæbrige, søde sommer er en af ​​de bedste tidspunkter at besøge den italienske hovedstad. Rom er en unik by, der problemfrit kombinerer historisk arkitektur, turistattraktioner og moderne kultur, for ikke at nævne savleværdig mad.

Ligegyldigt hvornår du besøger Rom, så afsæt tid til en tur til Colosseum, hovedstadens mest berømte og genkendelige attraktion

Når du har spist pasta til frokost på en udendørs terrasse, overvåget mennesker ved Trevi-fontænen og nydt gelato nær Piazza Navona, skal du tage til byens bedste museer og paladser for at nyde historien, der gennemsyrer de gamle mure.

 

Paris, Frankrig

Der er meget at elske ved Paris! Selvom det til tider er varmt og fugtigt (især i august), er denne populære destination et af de bedste steder at besøge i Europa om sommeren.

Ud over at kunne spise udendørs åbner sommerens klima op for en række fornøjelige aktiviteter at nyde i Paris. Som at ligge på stranden, se udendørs film, danse til en udendørs koncert eller se motorcyklister trille ind i byen under Tour de France.

Undslip solen (eller de regnfulde julidage) ved at besøge et par af de bedste museer i Paris eller udforske Cathédrale Notre-Dame de Paris.

 

Tenerife, Spanien

Tenerife er et af de bedste steder at besøge på De Kanariske Øer – et hot spot for rejsende til Europa om sommeren. De fleste besøgende bruger det meste af deres tid på at grave tæerne ned i det bløde sand om sommeren. Men du vil gøre klogt i at besøge den bemærkelsesværdige Teide Nationalpark. 

Om sommeren på Tenerife kan du forvente en tør, solrig himmel med temperaturer. Du vil dele gaderne med mange andre turister fra hele kloden, da dette er et af de bedste steder at besøge i Europa om sommeren. Så det er bedst at bestille dine hotel- og middagsreservationer i god tid.

 

Edinburgh, Skotland

Edinburgh

Sommer i Edinburgh er en magisk tid. Selvom du sandsynligvis ikke vil svede, gør disse ideelle temperaturer (omkring 20 grader højest) det nemt at tilbringe en hel dag med at udforske byens bedste turistattraktioner komfortabelt.

Edinburgh Castle er et must-see, især når solen skinner. Et uundgåeligt ikon, der tårner sig op over byen, er dette historiske sted et af de bedste turiststeder i Skotland. 

Juni, juli og august er perfekte måneder til at vandre i Edinburgs bedste parker. Sørg for at pakke en picnic, så du kan blive endnu længere for fuldt ud at nyde den friske luft og de maleriske omgivelser.

 

Prag, Tjekkiet

Prag er let på pengepungen, men ”tung” på kultur! Det er en af ​​de byer, der tiltrækker alle typer rejsende. Fra backpackere og nomader til par på bryllupsrejse og de 50+. 

Med en rig historie knyttet til kommunismen er meget af Prag stadig ved at blive udviklet og forfinet. Den karakteristiske gamle bydel indeholder århundreders bygninger. Og et nyt torv byder på moderne konstruktion.

Når du er i byen, kan du overveje at leje en cykel for at komme rundt. Eller tage det offentlige transportsystem, der er let at navigere. Tilbring en dag med at beundre gotiske kirker, det astronomiske ur og Karlsbroen. 

 

Istanbul, Tyrkiet

Europa om sommeren: Istanbul

Teknisk set er Istanbul på grænsen til Asien og Europa, da den er lagt på tværs af Bosporus-strædet, men denne tyrkiske by er ikke til at gå glip af.

De fleste turister nyder den gamle bydel, hvor forskellige distrikter byder på forskellige kulturelle og kulinariske indslag – fra egyptisk til romersk. Topkapi-paladset er et af de bedste steder at besøge i Istanbul, tæt fulgt af Aya Sofya, et byzantinsk mesterværk bygget som en kirke og senere en moske.

Istanbul er kendt for sin smagfulde gademad, hvor du kan forvente noter af yoghurt, æg, aubergine, kartofler og peberfrugter og selvfølgelig kebab.

Rejsetilbud

lissabon
Hotel Røde Kro
Skirejse til Geilo

I samme kategori

Flyvemaskine
Havila
Nyt i Gøtenborg
Indien

Mest læste

troldejagt i Danmark
Salzburg
Verdens største byer
sommer harzen

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)