10 fantastiske nytårsdestinationer i Europa

Hvis du er træt af de sædvanlige nytårsfejringer i Danmark, er det tid til at udforske nye magiske steder at fejre nytår i Europa. De forskellige naturskønne omgivelser, fyrværkerishows, særlige begivenheder og attraktioner vil helt sikkert tage pusten fra dig.

I denne artikel har vi dækket nogle af de bedste nytårdestinationer i Europa, som du kan udforske.

 

1. London, Storbritannien

Restauranter, pubber, barer og klubber, siger alt om London. Det er stedet at være, hvis du er til storslåede nytårsfejringer. Hvert hjørne af London er smukt dekoreret. London er en uovertruffet nytårsfestdestination, som er kendt i hele verden.

London Eye og Tower Bridge London er populære steder blandt folk til at se smukt nytårsfyrværkeri i London.

 

2. Venedig, Italien

Venedig nytår i Europa

Gå ikke glip af at se det bemærkelsesværdige fyrværkerishow i Venedig! En gallamiddag på Lagune Libre er en fornøjelse for smagsløgene. Nyd den betagende operaforestilling på Teatro La Fenice og mere i Venedig. Turister kalder det for en af ​​de bedste byer at tilbringe nytårsaften i Europa.

Piazza San Marco, eller almindeligt kendt som Markuspladsen, er et populært område for at være vært for mange underholdningsshows fra musikbands og komikere.

 

 

3. Edinburgh, Storbritannien

Edinburgh er teknisk set blandt de bedste steder at fejre nytår i Europa. Uanset om du deltager i fakkeloptog, stearinlyskoncert, gadefest eller livekoncerter, begivenheder i slotte og andre programmer, er alt fantastisk ved dette sted.

Edinburgh er en populær nytårsfestdestination i Storbritannien. Byen fejrer nytårsaften i en anden stil og tradition. Glem ikke at nyde deres fantastiske procession kendt som “Hogmanay Torchlight Procession.”

 

4. Berlin, Tyskland:

Berlin

Fejr dette års nytår i Europa i nogle af de bedste hjørner af Berlin. Fra nattelivsscene i verdensklasse til attraktioner som Brandenburger Tor og fyrværkeri – alt siger meget om nytårsfejringen.

Leder du efter de største open air-fester i Europa? Ja, de fejres mellem Brandenburger Tor og Sejrssøjlen i Berlin den 31. december.

I de senere år er de fleste gode og populære hoteller i Berlin blevet fuldt bookede. Derfor bør du reservere dit yndlingshotels værelse i god tid.

 

5. Reykjavik, Island

Deltag i det attraktive samfundsbål, fyrværkerishowet og den bedste udsigt fra toppen. Island er et besøg værd til nytårsfester. I de senere år har Reykjavik taget større skridt i retningen af at blive en populær destination til at fejre nytår i Europa. En masse populære hoteller og klubber arrangerer fantastiske nytårsfester og begivenheder.

Reykjavik tilbyder også nytårsfester på krydstogter og privat yacht. I de senere år er Reykjavik blevet mere populær blandt de europæiske rejsende. Udforsk vigtige steder i byen for at se fantastiske nytårsfejringer!

 

6. Paris, Frankrig

Nytår i Europa: Paris

Hvorfor anses Paris for at være blandt de bedste byer at tilbringe nytårsaften i Europa? Det er på grund af fristelser som ællingebryst, kammuslinger, Eiffeltårnet og krydstogterne. Et smukt nytårsfyrværkeri vil blive organiseret i Paris af private hoteller og feriesteder.

I Paris vil en lang række luksushoteller- og resorts arrangere nytårsfester og begivenheder for at fejre nytår. Arc de Triomphe er et af de bedste steder for et uforglemmeligt fyrværkerishow.

 

7. Wien, Østrig

Fejr den sidste aften i 2022 og begyndelsen af ​​den første dag i 2023 i Wien i Østrig. Festlighederne i Wien-gallaen er storslåede. Nogle flere begivenheder at huske er koncerterne og tilholdsstederne, hvor gaderne er udsmykket.

Wien er en af ​​de bedste nytårsdestinationer i Europa. En lang række nytårsarrangementer vil blive organiseret på hoteller for turister og lokalbefolkningen.

 

 

8. Rom, Italien

En stor skare samles hvert år for at se fyrværkeriet og udveksle nytårshilsener i Rom. Nyd rock, klassisk og groovy musik efterfulgt af masser af dans af publikum.

Kolosseum er centrum for festlighederne, dvs. nytårsfyrværkeri i Rom. Andre populære steder vil organisere deres eget nytårsfyrværkeri for at byde nytår i Europa velkommen.

 

9. Prag, Tjekkiet

Prag

Prag er Europas gyldne destination. Det er også kendt som byen med hundrede spir. Broerne og voldene hjælper dig med at se nogle af de bedste fyrværkeriscener. Karlsbroen er et af de bedste steder at se fantastisk og smukt fyrværkeri i Prag.

Traditional Czech Night og Medieval Tavern er de bedste lokale gæstfrihedssteder. Hvis du leder efter internationale fester og begivenheder, så gå efter barer og klubber.

 

10. Lissabon, Portugal

Besøg den berømte Lisbon Pubcrawl for en skør nytårsnatscene. Regn med store festligheder på Det Kongelige Slot efterfulgt af gratis fyrværkeri og musik. Det er en af ​​de bedste destinationer i Portugal til at byde nytår velkommen. En absolut unik destination for din nytårsferie.

Vi håber du er klar til at udforske disse Top 10 storbyferier i Europa til nytårsaften 2023. Vi ønsker dig et fantastisk nytår i Europa!

Rejsetilbud

I samme kategori

Forår i Europa
interrail
Påskerejser
Bedste billige byer i Europa

Mest læste

troldejagt i Danmark
Ferie med børn
Verdens største byer
Togrejse

Forsiden netop nu

Kirsebærtræerne
Forår i Europa
Dansk gastronomi
interrail
Romantiske hoteller i verden
Caribien
Grønland
Solorejsens opvågning

Mest læste

Danmark

Dansk gastronomi
Naturoplevelser i Danmark
Outdoorshow
Dansk Golfshow

Skiferie

Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie
skiferie i Zillertal

Camping

Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus

Rejsetilbud

belgium-3590656_640
Naturoplevelser i Danmark
Skotlands højdepunkter
Backpackerdestinationer
khiva-198684_640
dykke med hajer
Påskerejser

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)